7 juni 2011
Skoda Yeti

Skoda Yeti

Skoda lanceert online spel Yeti Nachtjacht

Autozine
7 juni 2011 | Skoda verloot een safari in Zuid-Afrika. Om daarvoor in aanmerking te komen moet eerst in Nederland een Yeti worden gevangen. Vanaf maandag 6 juni na zonsondergang opent Škoda de jacht op de Yeti, 14 dagen lang, tijdens de online game 'Yeti Nachtjacht'.

Op zoek naar een Skoda Yeti?
bynco heeft er 9 vanaf € 14.445,-

Skoda Yeti

Elke dag als de zon ondergaat, neemt de Yeti een nieuwe sluiproute door Nederland. Aan de deelnemers van deze spannende online game Yeti Nachtjacht de taak om 'm te vangen. Voor wie de Škoda Yeti te slim af is, is de beloning groot: een avontuurlijke Safari voor twee personen in Zuid-Afrika.

Skoda Yeti

Om de pakkans te vergroten, ontvangt men elke dag drie vallen en kunnen er gemakkelijk extra vallen verdiend worden. Bijvoorbeeld door naar de Škoda-dealer te gaan en een QR-code te scannen, de sluipende Yeti te spotten of vrienden, collega's en familie te wijzen op de Yeti Nachtjacht.

Naast de hoofdprijs wordt er elke dag een avondsafari in Beekse Bergen weggegeven, geldig voor vier personen. De speciale site voor de nachtjacht is YetiNachtJacht.skoda.nl

Skoda produceert 500.000ste YetiSkoda produceert 500.000ste Yeti
23 november 2015
Vernieuwde Skoda Yeti vanaf 23 januariVernieuwde Skoda Yeti vanaf 23 januari
22 januari 2014
Skoda maakt prijzen nieuwe Yeti bekendSkoda maakt prijzen nieuwe Yeti bekend
18 december 2013
Skoda Yeti ondergaat faceliftSkoda Yeti ondergaat facelift
14 augustus 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum