28 april 2014
Skoda Citigo

Skoda Citigo

Skoda Citigo tijdelijk als Expedition en Active Pro

Autozine
28 april 2014 | Voor iedereen die een Skoda Citigo te braaf vindt, is er nu de Citigo Expedition. Dit is een stoere uitvoering van de bekende stadsauto met tal van sportieve elementen aan de binnen- en buitenkant. Iets minder stoer, maar wel extra compleet, is de nieuwe Skoda Citigo Active Pro. Dit is een rijk uitgeruste uitvoering met een klantvoordeel tot 675 euro. Voor beide uitvoeringen geldt: leverbaar zolang de voorraad strekt.
IkRij.nl
 

De Skoda Citigo Expedition is er alleen als 5-deurs om het praktische karakter van deze uitvoering te onderstrepen. Aan de buitenkant is de Expedition herkenbaar aan de wielkastverbreders, sideskirts, daklijsten en 14-inch lichtmetalen velgen Apus in de kleur zilver. Aan de binnenkant is deze speciale editie verfraaid met RVS instaplijsten en blauwe accenten in stoelen en dashboard.

Skoda Citigo

Gebaseerd op de Active uitvoering, die standaard al zaken als dagrijverlichting en ESC (Elektronische Stabiliteits Controle) bevat, heeft de Expedition ook airconditioning met pollenfilter, elektrische ramen vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een tweetonige claxon aan boord. Ook aan muziek is gedacht, met Radio/CD Funky met MP3-functionaliteit.

De Skoda Citigo Expedition is leverbaar met de 1.0 44 kW Greentech motor voor € 11.990,- en met de 1.0 CNG motor met 50 kW voor € 13.750,-. De Citigo is met 14% bijtelling zeer voordelig zakelijk te rijden.

Skoda Citigo

De Skoda Citigo Active Pro is uitsluitend leverbaar met de 1.0 44 kW Greentech motor, maar wel als 3- en 5-deurs. De Active uitvoering vormt ook hier de basis en voegt daar als Active Pro airconditioning met pollenfilter, Radio/CD Funky met MP3-functionaliteit aan toe. Het interieur krijgt een vrolijk tintje met de speciale stoffen bekleding Haydn Blue, die met de blauwe accenten in de middenconsole en luchtroosters voor een bijzonder geheel zorgt. De Skoda Citigo Active Pro is er als 3-deurs voor € 9.660,- en als 5-deurs voor € 9.990,-.