12 september 2012
Skoda Citigo

Skoda Citigo

Skoda Citigo nu ook met automaat

Autozine
12 september 2012 | De Škoda Citigo is voortaan ook leverbaar met automaat. Deze nieuwste aanvulling op het Citigo-aanbod heeft een vijfversnellingsbak, die dankzij een geautomatiseerd mechanisme desgewenst het koppelen en schakelen voor zijn rekening neemt.
Skoda Citigo leasen?
Dat kan! Vanaf € 108,-
Lease.auto

 

De Škoda Citigo automaat is er als Ambition en Elegance, wat betekent dat centrale vergrendeling met afstandsbediening, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en elektrische raambediening vóór altijd aanwezig zijn. De veiligheid en inzittendenbescherming zijn van niveau dankzij standaard ESC (Elektronische Stabiliteits Controle), dagrijverlichting, zij-airbags en het proactieve remsysteem City Safe Drive.

Skoda Citigo

De "1.0 MPI 44 kW/60 pk automaat" kost 10.060 euro in Ambition uitvoering. De Elegance kost 10.960 euro. In combinatie met een 75 pk sterke motor kost de Citigo automaat 10.730 euro (11.630 voor de Elegance). De meerprijs voor een 5-deurs bedraagt 320 euro.

Zakelijk is de Citigo Automaat aantrekkelijk dankzij een bijtelling van 20%. Particuliere kopers zullen de wegenbelastingvrije status van elke Škoda Citigo waarderen.