26 april 2005
Seat Altea
Nieuws

Seat Altea

Koninginnedag 2005: win de Seat Altea van Bea

26 april 2005 - Seat geeft deze week samen met Radio 538 twee Seat Altea's weg. Er zijn twee manieren om zon Altea van Bea in de wacht te slepen: de eerste is bellen naar de Radio 538-studio zodra Koningin Beatrix voorbijkomt in één van de radioprogramma's. Daarnaast is er op Koninginnedag een SMS-en-win-de-Altea-actie (70 eurocent per oproep) tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam.

Deze week kunnen Radio 538-luisteraars "Een koninklijk leven voor even" winnen. De prijswinnaar wordt twee weken als een vorst behandeld en gaat voorzien van een staatstoelage op staatsbezoek naar Hawaii. Bij terugkeer in Nederland mag de gelukkige winnaar zijn koninklijke levensstijl voortzetten met een gloednieuwe Seat Altea ter waarde van 25.000,- euro. De winnaar van de actie wordt op aankomende vrijdag 29 april bekendgemaakt.

Seat Altea

Radio 538 organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij het Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam. De artiesten die het podium betreden zijn onder andere Kane, Ali B, Blof, Di-rect, Ferry Corsten, Lasgo, Lange Frans en Baas B, Special D, Elize en Marco V. Verder wordt er de grote sms en win de Altea-actie georganiseerd, waarbij de tweede Altea te winnen is. Uiteraard maakt de Altea die dag ook zelf zijn opwachting op het Museumplein. Daar is ook de nieuwe Altea-commercial op big screens te zien; een primeur, want deze spot komt pas vanaf maandag 9 mei aanstaande op tv.