10 mei 2006
Saab 9-5 Sport Estate

Saab 9-5 Sport Estate

Gratis vliegles bij aankoop van een Saab 9-5

Autozine
10 mei 2006 | De geschiedenis van Saab is verweven met de luchtvaarthistorie. Dat erfgoed is vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in de technologie en vele stijlelementen van de auto's. Kopers van een Saab 9-5 krijgen in de maanden mei, juni en juli daarom een gratis vliegles.

"De vliegerij zit in alle genen van Saab", licht Colin Ouwerling, marketing manager van Saab Nederland toe. De luchtvaartgeschiedenis van het Zweedse merk gaat terug naar 1937, toen het eerste jachtvliegtuig voor de Zweedse luchtmacht werd ontwikkeld. En de vaardigheden en expertise van de Saab ontwikkelingsingenieurs zijn al vele decennia terug te vinden in de auto's van Saab.

Saab 9-5 Sport Estate

Het Zweedse automerk onderscheidt zich van andere merken door de veelvuldige toepassingen van innovatieve technieken en onconventionele oplossingen. "Het ligt dan ook voor de hand om alle kopers van een Saab 9-5 een eerste vliegles aan te bieden bij een professionele vliegschool", aldus Ouwerling.

De kopers van een Saab 9-5 krijgen in de actieperiode een serieuze vliegles aangeboden, waarbij Saab samenwerkt met het luchtvaartbedrijf Wooning Aviation, opererend vanaf Lelystad Airport. Er zal worden gelest met Pipers Warrior en Cessna's 172. Na een uitgebreide theorie zal de Saab clientele zelf het stijgen, het vliegen en de landing uitvoeren. Ook een bezoek aan het luchtvaart-themapark Aviodrome staat op het programma.

KwikFit
Saab BioPower 100 Concept in GeneveSaab BioPower 100 Concept in Geneve
14 februari 2007
Ambassade kiest voor Saab 9-5 BioPowerAmbassade kiest voor Saab 9-5 BioPower
14 september 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum