12 november 2003
 

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis leverbaar in Serie Limitee

Autozine
12 november 2003 | De Renault Vel Satis is nu ook in gelimiteerde oplage beschikbaar als de Serie Limitee 'Exception'. Deze Vel Satis beschikt naast het uitrustingsniveau van de Vel Satis Expression over een meeruitrusting, welke bestaat uit lichtmetalen velgen, Alcantara/stof interieurcombinatie met aluminium sierstrips en een Carminat Navigatiesysteem met 16x9 kleurenscherm.

In 2001 introduceerde Renault de Vel Satis, gebaseerd op een nieuw concept, dat van de hoge hatchback. Daarmee heeft Renault er voor gekozen haar eigen weg te gaan. Zakelijk en opvallend zijn kernwaarden die de Vel Satis definieren. Deze waarden worden nog eens benadrukt door de Vel Satis Exception.

Renault Vel Satis

De Vel Satis is bovendien een veilige auto. In de crash tests van het onafhankelijke euroNCAP-instituut werd een maximale score van vijf sterren behaald. De Vel Satis Exception is per 1 november 2003 te bestellen en vanaf januari 2004 leverbaar vanaf € 37.900,- het voordeel voor de klant komt uiteindelijk neer op €4.585,-.

XLLease
Renault is partner filmfestival CannesRenault is partner filmfestival Cannes
21 mei 2008
5 sterren voor Renault bij Euro-NCAP5 sterren voor Renault bij Euro-NCAP
27 november 2002
Renault Vel Satis wint innovatieprijsRenault Vel Satis wint innovatieprijs
12 december 2001
 

Info

Techniek

Prijs

Forum