21 mei 2008
 

Renault Vel Satis

Renault is officieel partner van filmfestival Cannes

Autozine
21 mei 2008 | Tijdens het Festival de Cannes speelt Renault ook dit jaar weer een hoofdrol. De autofabrikant is voor de 25e keer officieel partner van het fameuze filmfestival in de Franse stad. In de periode van 14 tot 25 mei zet Renault een wagenpark van meer dan 95 auto's in om organisatie, professionals en filmsterren te vervoeren naar de talrijke premières.

De Renault Vel Satis, die met zijn uitgesproken chique uitstraling helemaal past in de alom aanwezige glitter en glamour rond het Palais des Festivals en de Boulevard de la Croisette, brengt de veelal wereldberoemde VIPS naar het begin van de rode loper. Daarnaast rijden er tijdens het filmfestival exemplaren van de Renault Laguna Estate en Espace door de straten van Cannes.

Renault Vel Satis

Renault heeft tijdens deze editie van het Festival de Cannes acht Nederlandse klanten uitgenodigd om de officiële wereldpremière van de film Kung Fu Panda bij te wonen. Deze tekenfilm, die vanaf begin juli ook in de Nederlandse bioscopen bekeken kan worden, is gemaakt door actrice Angelina Jolie en vertelt op humoristische wijze over een dikke pandabeer die als enige het gemene luipaard Tai Lung kan verslaan.

De Nederlandse gasten, prijswinnaars van een actie in de huis aan huis krant van Renault, kregen naast het felbegeerde kaartje voor de première een compleet VIP-arrangement inclusief Renault Vel Satis met chauffeur aangeboden.

Renault Vel Satis
Renault Vel Satis nu als Serie LimiteeRenault Vel Satis nu als Serie Limitee
12 november 2003
5 sterren voor Renault bij Euro-NCAP5 sterren voor Renault bij Euro-NCAP
27 november 2002
Renault Vel Satis wint innovatieprijsRenault Vel Satis wint innovatieprijs
12 december 2001
 

Info

Techniek

Prijs

Forum