15 april 2009
 

Porsche Cayman (2005 - 2012)

Porsche for Kids levert 82.585 euro op

Autozine
15 april 2009 | Porsche Cayman For Kids is aan het einde van de rit. Een Cayman is een jaar geleden ingezet door Pon Porsche Import om op deze manier het zestigjarige bestaan van Porsche te vieren. De Cayman For Kids kon ter vervulling van jongensdromen worden gesponsord. De sponsor kreeg de Cayman in ruil daarvoor een dag ter beschikking. In totaal is op deze manier 82.585 euro 'bij elkaar gereden'. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte.
Nieuwe vloermatten voor de Cayman ?
Dat kan! Vanaf € 43,-
Just Carpets.nl

Porsche heeft de Cayman for Kids ingezet onder het motto 'wie jarig is, trakteert'. Het mes sneed wat dat betreft aan twee kanten. Door het sponsoren van de Cayman For Kids kon een jongensdroom (m/v) worden vervuld (een dag Porsche-rijden) terwijl op deze manier ook de wensen van ernstig zieke kinderen en jongeren kunnen worden vervuld. In totaal heeft de Cayman For Kids 82.585 euro opgebracht en daarmee kan de Stichting Doe een Wens extra dromen in vervulling laten gaan.

Porsche Cayman (2005 - 2012)

Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import over de Cayman For Kids-actie: "Deze Cayman heeft niet alleen een groot geldbedrag opgeleverd, maar ook heel veel positieve energie. Deze auto stelde Pon Porsche Import én de bedrijven die de auto sponsorden in staat om op een sportieve manier hun sociale gezicht te laten zien. Daarbij heeft de Cayman For Kids ook veel publiciteit opgeleverd. Wij zijn in ieder geval blij dat we op deze manier jongensdromen en kinderwensen op een passende manier hebben kunnen invullen. Onze dank gaat daarbij uit naar alle sponsors én naar de partners die dit project mede mogelijk hebben gemaakt".

Ray Uiterwaal heeft de cheque ter waarde van 82.585 euro donderdag 8 april op de AutoRAI uitgereikt aan Harmienke Kloeze, directeur van Doe Een Wens. Harmienke was onder de indruk, niet alleen vanwege het geldbedrag. Ik hoop dat met het rijden in de Cayman For Kids veel jongensdromen zijn uitgekomen. Zeker is dat we met het fantastische bedrag veel wensen van levensbedreigend zieke kinderen en jongeren kunnen vervullen. Namens al deze kinderen en jongeren wil ik Porsche en alle sponsoren en partners bedanken voor het geweldige initiatief!"

De Cayman for Kids-actie is mede mogelijk gemaakt door: Innberg, André Brocatus Design Consultancy, Dubbele.com, 3M, Hal 158, Continental en Tekststudio.

Porsche Cayman nu als Black EditionPorsche Cayman nu als Black Edition
2 oktober 2015
Porsche introduceert Cayman GT4Porsche introduceert Cayman GT4
4 februari 2015
Porsche Cayman nu ook als Black EditionPorsche Cayman nu ook als Black Edition
6 mei 2011
Porsche introduceert Cayman RPorsche introduceert Cayman R
17 november 2010
 

Info

Techniek

Prijs

Forum