2 oktober 2015
 

Porsche Cayman

Porsche Cayman nu als Black Edition

Autozine
2 oktober 2015 | Na de 911 en de Boxster is de Porsche Cayman er nu ook als exclusieve Black Edition-uitvoering. Pure sportiviteit gaat ook hier samen met een extra uitgebreide standaarduitrusting.
Nieuwe vloermatten voor de Cayman ?
Dat kan! Vanaf € 43,-
Just Carpets.nl

De Cayman Black Edition doet zijn naam eer aan met zijn zwarte exterieurkleur en het eveneens in zwart uitgevoerde interieur, dat gedeeltelijk met leder is bekleed. De standaard complete Cayman Black Edition is onder meer uitgevoerd met het Porsche Communication Management (PCM) met navigatie, het Sound Package Plus, automatisch dimmende spiegels, een regensensor, cruise control, het SportDesign stuurwiel en de ParkAssistent voor en achter. Optioneel zijn aluminium raamsierlijsten beschikbaar.

Porsche Cayman (2005 - 2012)

De Cayman Black Edition heeft een centraal geplaatste 2,7-liter 6-cilinder boxermotor met een vermogen van 202 kW/275 pk en is in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of Porsche Doppelkupplung (PDK) leverbaar. Zijn sportiviteit wordt nog eens onderstreept door de standaard 20 inch Carrera Classic wielen. De Bi-Xenon-koplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS) zorgen onder alle omstandigheden voor de optimale lichtopbrengst en de 2-zone automatische airconditioning maakt individuele instellingen voor bestuurder en passagier mogelijk.

De Porsche Cayman Black Edition is vanaf nu verkrijgbaar. De prijs voor de handgeschakelde versie bedraagt € 81.009 en voor de versie met PDK € 79.000.

Vandebron
Porsche introduceert Cayman GT4Porsche introduceert Cayman GT4
4 februari 2015
Porsche Cayman nu ook als Black EditionPorsche Cayman nu ook als Black Edition
6 mei 2011
Porsche introduceert Cayman RPorsche introduceert Cayman R
17 november 2010
Porsche for Kids levert 82.585 euro opPorsche for Kids levert 82.585 euro op
15 april 2009
 

Info

Techniek

Prijs

Forum