2 maart 2007
 

Porsche Cayman (2005 - 2012)

Aerokit voor Porsche Cayman

Autozine
2 maart 2007 | Porsche levert vanaf nu een optionele Aerokit voor de Cayman en Cayman S. De Aerokit bestaat uit een tweedelige spoilerrand onder de voorbumper en een nieuwe, vaste achterspoiler.
Nieuwe vloermatten voor de Cayman ?
Dat kan! Vanaf € 43,-
Just Carpets.nl

De Aerokit is ontwikkeld door de ingenieurs van het ontwikkelingscentrum van Porsche in Weissach, en geeft de Cayman net iets meer "bite", samen met een dynamischer voorkomen. Aan de voorzijde legt de extra spoilerrand meer nadruk op de grote luchtinlaten. De nieuwe, vaste achterspoiler geeft de Cayman een sterk visueel accent, ook als de auto stilstaat.

Porsche Cayman (2005 - 2012)

Niet alleen het uiterlijk van de Cayman krijgt met de Aerokit een upgrade, maar ook de aerodynamische eigenschappen. Alle onderdelen van de Aerokit zijn geoptimaliseerd in de windtunnel van Porsche en zorgen voor meer druk op de voor- en achteras, waardoor de auto op hoge snelheden stabieler is.

De onderdelen van de Aerokit zijn op elkaar afgestemd en worden daarom alleen als complete set gemonteerd. Alle componenten worden geleverd in de carrosseriekleur van de Cayman. Porsche levert deze Aerokit in Nederland via Porsche Exclusive voor € 6.130,- inclusief BTW en BPM. Die prijs geldt voor montage af fabriek op een nieuwe Cayman. Voor bestaande auto's is de Aerokit als accessoire bij de zeven officiële dealerbedrijven verkrijgbaar.

Porsche Cayman (2005 - 2012)
Porsche Cayman nu als Black EditionPorsche Cayman nu als Black Edition
2 oktober 2015
Porsche introduceert Cayman GT4Porsche introduceert Cayman GT4
4 februari 2015
Porsche Cayman nu ook als Black EditionPorsche Cayman nu ook als Black Edition
6 mei 2011
Porsche introduceert Cayman RPorsche introduceert Cayman R
17 november 2010
 

Info

Techniek

Prijs

Forum