12 juni 2010
Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Eerste Peugeot RCZ overhandigd aan klant

Autozine
12 juni 2010 | Een aantal kopers van een RCZ Limited Edition kreeg afgelopen weekend in Peugeot Experience de sleutels overhandigd van hun nieuwe auto. Vorig jaar september startte Peugeot met adverteren voor de RCZ Limited Edition via banners op internet en met een e-mailing. Geïnteresseerde prospects uit heel Europa konden op een speciale actiesite een optie nemen op deze auto. Na ruim een week was de gehele serie van 200 stuks al verkocht en bleken er 23 stuks voor Nederlandse kopers te zijn gereserveerd.
AutoCoach

Alle kopers werden samen met de verkopende dealer uitgenodigd voor de gezamenlijke aflevering die in Breukelen zou plaatsvinden. Dit gebeurde op zaterdag 12 juni, vlak na de officiële introductie van de RCZ. Hiermee zijn zij de eerste klanten met een RCZ

Peugeot RCZ

Na een korte toespraak werden de papieren en de sleutels van de nieuwe auto overhandigd. Buiten kregen de trotse nieuwe eigenaren van hun dealer nog nadere uitleg over de functionaliteiten van de RCZ, en vervolgens werd koers gezet naar Kasteel Nyenrode voor een afsluitende lunch.

De RCZ Limited Edition is een zeer exclusieve auto. Hij is voorzien van de 156 pk 1.6 THP-motor met handgeschakelde zesversnellingsbak. Naast de standaard uitrusting, is deze auto onder andere voorzien van een speciale vernis metaallak 'Blanc Nacré', zwart leer, radio/navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav, matzwarte lichtmetalen velgen 19 inch, Xénon verlichting en elektrisch bedienbare voorstoelen.

Het dak en de buitenspiegels zijn met carbon afgewerkt en de dakbogen zijn in blackchrome. De remschijven vóór hebben een diameter van 340 mm en de remklauwen zijn glanzend zwart gespoten. Vooral de speciale witte vernis metaallak en de zwarte velgen geven deze auto een sterke personaliteit. Elke auto wordt bovendien genummerd.

De RCZ Limited Edition kost € 41.340,-.

Op zoek naar een Peugeot RCZ?
bynco heeft er 1 vanaf € 20.450,-

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ R gaat 47.800 euro kostenPeugeot RCZ R gaat 47.800 euro kosten
29 oktober 2013
Peugeot introduceert RCZ RPeugeot introduceert RCZ R
10 juli 2013
Peugeot maakt prijzen nieuwe RCZ bekendPeugeot maakt prijzen nieuwe RCZ bekend
2 januari 2013
Peugeot RCZ ondergaat faceliftPeugeot RCZ ondergaat facelift
12 september 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum