2 januari 2013
Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot maakt prijzen vernieuwde RCZ bekend

Autozine
2 januari 2013 | Eind september onthulde Peugeot op de Autosalon in Parijs de vernieuwde RCZ. Nu zijn ook de nieuwe prijzen bekend. De RCZ is voortaan leverbaar vanaf 34.800 euro. De levering start in de loop van het eerste kwartaal.
IkRij.nl
 

De nieuwe RCZ heeft een geheel gewijzigde voorzijde met aan de uiteinden van de onderste luchtinlaat LED dagrijverlichting. De standaarduitrusting is uitgebreid met automatische ruitenwissers d.m.v. regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch inschakelend dimlicht en de automatische follow-me home functie.

Peugeot RCZ

Het gamma motoren is gehandhaafd:

  • Benzine 1.6 THP 155 pk,
  • Benzine 1.6 THP 155 pk, automaat,
  • Benzine 1.6 THP 200 pk,
  • Diesel 2.0 HDi 160 pk

Naast de bestaande leeropties is er de keuze voor leer met Alcantara op de middenbaan (€ 1.500 ,-) of leer met stof op de middenbaan (€ 800,-). Naast het huidige Peugeot Connect 3D Nav is voortaan ook Peugeot Connect Nav (RT6) leverbaar voor € 1.095,-. Bij de optie Pack Vision zijn de koplampen voortaan uitgevoerd met donkere maskers.

De ontwerpers hebben meer keus willen bieden bij het aanbod personalisatie. Er komt een nieuwe 19 inch velg genaamd 'Technical' in twee kleuren en de stickers "My RCZ" zijn vernieuwd. Daarnaast is er de nieuwe optie "Pack Black" met zwarte remklauwen, grille en spiegelkappen, waarbij de aluminium dakbogen matzwart zijn gespoten. Deze optie kost € 850,-.