9 maart 2009
 

Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee nu ook als 7-zitter

Autozine
9 maart 2009 | In mei 2008 kwam de nieuwe Peugeot Partner Tepee op de markt. Deze personenauto kenmerkt zich vooral door de ruimte in het interieur en de praktische opbergmogelijkheden en is daarmee een alternatief voor de midi-MPV. Vandaag breidt Peugeot het leveringsgamma uit met een versie met zeven zitplaatsen en een nieuw actiemodel, de 'Zenith'. Ook is er een nieuw navigatiesysteem, Peugeot Connect Nav.
AutoCoach

De "Partner Tepee XT 1.6 110pk 7-zits" biedt zeven individuele stoelen, waarbij de drie stoelen op de tweede zitrij en de twee stoelen van de derde zitrij kunnen worden neergeklapt of geheel verwijderd. Om voldoende ruimte en een gemakkelijke instap te creëren voor de achterste passagiers, zijn op rij 2 de stoelen 90 mm naar voren en 42 mm hoger geplaatst. Ook is op rij 3 de vloer iets verhoogd zodat alle inzittenden beter naar buiten kunnen kijken.

Peugeot Partner Tepee

Onder de bagageafdekplaat blijft een kofferbak van 100 liter over. Deze kofferbak groeit naar 470 liter indien de stoelen worden neergeklapt of naar 670 liter als beide stoelen worden verwijderd. Vering en demping zijn aangepast aan de hogere belasting van de 7-zits versie.

De Partner Tepee XT 1.6 110pk 7-zits is inmiddels in productie en kost € 21.290. Dit is inclusief de twee separate stoelen op rij 3. Leverbare kleuren en opties zijn zoals op de XT met uitzondering van het Zenithdak, dat door de verhoogde positie van de stoelen niet leverbaar is op de XT 7-zits.

Op basis van de Outdoor 1.6 benzine 110pk is tijdelijk de Tepee Zenith. Dit tijdelijke model heeft een aantal extra's zoals het multifunctionele Zenithdak, 16 inch lichtmetalen velgen type 'Arenal', elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getinte ramen achter, een separaat van de achterklep te openen achterruit, cruise control en het Pack Enfants, ofwel zonnegordijntjes op de 2e rij, spionspiegel voorin, opbergvak tussen de voorstoelen en elektrisch bedienbare kindersloten. De totale waarde van de extra's bedraagt  2.550. De klant betaalt hiervoor € 1.550, zodat zijn hetl € 1.000 bedraagt. De Partner Zenith is leverbaar vanaf € 22.820.

Peugeot Partner Tepee

Het Peugeot Connect Nav is een nieuw navigatiesysteem met Bluetooth carkit. Het heeft een 7 inch kleurenscherm met weergave in 2D en in perspectief. Op de harddisk staat de kaart van alle landen in Europa en de cd-speler speelt ook MP3-bestanden af.

De prijs van het nieuwe systeem bedraagt € 1.600 voor de Tepee-versies zonder radio (XR en XT), en € 1.100 voor de overige versies (Outdoor, Zenith, XT Executive) die al voorzien zijn van een radio/cd-speler.

IkWilVanMijnAutoAf
Peugeot introduceert Partner Tepee EVPeugeot introduceert Partner Tepee EV
16 februari 2017
Peugeot Partner Tepee ondergaat faceliftPeugeot Partner Tepee ondergaat facelift
6 maart 2012
Peugeot introduceert Partner TepeePeugeot introduceert Partner Tepee
18 januari 2008
Nieuwe Peugeot Partner MPVNieuwe Peugeot Partner MPV
7 november 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum