18 januari 2008
 

Peugeot Partner Tepee

Peugeot introduceert Partner Tepee

Autozine
18 januari 2008 | Het Peugeot Tepee-gamma wordt uitgebreid met de nieuwe Partner Tepee. De Tepee onderscheidt zich door drie aparte achterstoelen en het nieuwe Zenith-dak. De auto wordt in het voorjaar van 2008 op de markt gebracht en de productie vindt plaats in Spanje in de fabriek van Vigo.
AutoCoach

Met een lengte van 4,38 m, een breedte van 1,81 m en een hoogte van 1,80 m biedt de Partner Tepee volop ruimte. Dankzij een breedte op ellebooghoogte van 1,48 m voorin en een hoogte tot aan het dak van meer dan een meter (1,02 m) kan iedereen comfortabel plaatsnemen in de auto. Voor de passagiers achterin is er royale beenruimte (245 mm ruimte op kniehoogte).

Peugeot Partner Tepee

De Partner Tepee is voorzien van vele opbergmogelijkheden (bergvak boven in de cabine, dashboardkastje, bakken onder de voorstoelen, etc.) zodat de inzittenden alles binnen handbereik hebben. Bijna 76 liter aan open of gesloten ruimtes kan worden gebruikt voor het opbergen van wegenkaarten, flessen water, blikjes, gereedschap of zelfs spelconsoles voor de kinderen!

De Partner Tepee is standaard uitgerust met een achterbank met drie zitplaatsen, die in delen (2/3 : 1/3) ingeklapt kan worden en er ook helemaal uitgenomen kan worden. Voor nog meer indelingsmogelijkheden kan gekozen worden voor een uitvoering met drie aparte stoelen die helemaal opgeklapt of uitgenomen kunnen worden. Het volume onder de hoedenplank bedraagt 505 dm3 (VDA-norm) en kan uitgebreid worden tot 3.000 liter als de ruimte achterin volledig wordt benut.

Peugeot Partner Tepee

Het Zenith-dak moet klanten aanspreken die zoveel mogelijk ruimte willen in de Partner Tepee. Met extra bergruimte in het dak en 4 grote ruiten die voor extra veel licht zorgen. De passagiers hebben bijna 80 liter extra bergruimte tot hun beschikking dankzij een bergvak tegen het dak, centrale bergvakken en een bagageruimte die zowel via het interieur als via de achterklep toegankelijk is. Met deze uitrusting, waarin bovendien 3 extra luchtroosters en een ventilator zijn aangebracht voor de achterpassagiers, ontstaat een totale bergruimte van bijna 170 liter in het interieur!

De auto is leverbaar met zes verschillende motoren (2 benzinemotoren en 4 HDi dieselmotoren). De benzinemotoren meten 1.6 liter en zijn goed voor 90 of 110 pk. De dieselmotoren leveren 75 tot 110 pk. Twee van de vier HDi-motoren zijn leverbaar met een roetfilter.

Peugeot Partner Tepee
XLLease

Met een persoonlijke styling en een speciaal onderstel speelt de Outdoor-versie in op de trend dat auto's steeds meer uit de stadscentra gemeden worden en kan deze auto ook buiten de gebaande wegen zijn mannetje staan. Speciale accenten op de carrosserie geven het avontuurlijke karakter van de auto weer, terwijl het verhoogde onderstel hem geschikt maakt voor het rijden op een slecht wegdek.

Peugeot introduceert Partner Tepee EVPeugeot introduceert Partner Tepee EV
16 februari 2017
Peugeot Partner Tepee ondergaat faceliftPeugeot Partner Tepee ondergaat facelift
6 maart 2012
Peugeot Partner Tepee nu ook als 7-zitsPeugeot Partner Tepee nu ook als 7-zits
9 maart 2009
Nieuwe Peugeot Partner MPVNieuwe Peugeot Partner MPV
7 november 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum