13 april 2005
 

Peugeot Experience Center

Peugeot Experience Bedrijfsauto's geopend

Autozine
13 april 2005 | Met de opening van Peugeot Experience Bedrijfsautos is Peugeot het eerste automerk dat in Nederland beschikt over een product- en presentatiecentrum voor bedrijfsauto's. Het 1.200 vierkante meter grote gebouw in Breukelen zorgt voor een belangrijke versterking van Peugeot's marktpositie en imago op het gebied van bedrijfsauto's, en vormt een logisch vervolg op de introductie van Peugeot Experience voor personenautos in september 2002.
Info

Peugeot Experience Bedrijfsautos stelt zakelijke klanten in de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van het Peugeot bedrijfsautogamma, en fungeert ook als kennis- en productcentrum voor de gehele Peugeot Verkooporganisatie.

Peugeot

Bij Peugeot Experience Bedrijfsauto's worden niet alleen de standaardmodellen getoond, maar juist ook de specifieke uitvoeringen. Een klant die in een bedrijfsauto is geïnteresseerd, verlangt een andere benadering dan een personenautoklant, waardoor aan de adviseurs hogere eisen worden gesteld. De drie speciaal opgeleide adviseurs zijn in staat een maatoplossing aan te dragen met behulp van het gehele gamma Peugeot-bedrijfsauto's, al dan niet aangevuld met de mogelijkheden van carrosserieaanpassingen. De circa vijfentwintig auto's geven een indruk van de diversiteit van het bedrijfsautogamma.

Prospects kunnen bij Peugeot Experience Bedrijfsauto's via de DNA (Distributeur Nieuwe Automobielen) een afspraak maken, maar het is ook mogelijk dit centrum zonder afspraak te bezoeken, waarbij hij wel het risico loopt dat er bij drukte minder tijd voor hem/haar kan worden uitgetrokken. Natuurlijk kan een prospect ook met de auto's proefrijden, zelfs in beladen toestand. Om de praktijksituatie zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen kan een auto worden voorzien van 250, 500 of zelfs 1.000 kilo lading. Net als bij de personenwagens, geldt ook bij de bedrijfsauto's, dat proefrijden alleen mogelijk is nadat een afspraak is gemaakt via een verkooppunt.

Wittebrug
Peugeot start verkoop nieuwe 308 SWPeugeot start verkoop nieuwe 308 SW
15 juli 2021
Peugeot prijst nieuwe 308Peugeot prijst nieuwe 308
18 juni 2021
Peugeot 106 bestaat 30 jaarPeugeot 106 bestaat 30 jaar
17 juni 2021
Peugeot introduceert e-ExpertPeugeot introduceert e-Expert
27 mei 2021