19 februari 2019
 

Peugeot

Peugeot elektrificeert in 2019

Autozine
19 februari 2019 | Een belangrijke nieuwe stap in de geschiedenis van het merk en de overgang naar de elektrificatie van het volledige modellengamma vanaf 2019 wordt kracht bij gezet door de lancering van een nieuwe Peugeot merksignatuur: MOTION & e-MOTION. Voor deze gelegenheid zal er ook een geëlektrificeerde leeuw prijken bij Peugeot op de volgende Geneva Motorshow 2019 begin maart.
Info

Merksignatuur MOTION & EMOTION werd in 2010 ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Peugeot onthuld en gaf het merk een positie op het speelveld van de belangrijke uitdagingen op autogebied en als bedenker van nieuwe mobiliteitsoplossingen, zowel voor wat betreft producten als diensten. De voor Peugeot sinds 1810 kenmerkende combinatie van techniek en design wordt in de slogan benadrukt en geeft uitdrukking aan de visie van Peugeot dat emotie altijd centraal moet staan in de rijbeleving.

Peugeot

Het verschijnen van een 'elektrische e' met groene en blauwe reflecties, staat symbool voor de energetische transitie waarin het merk zich bevindt. MOTION & e-MOTION is overigens al gebruikt bij de communicatiecampagnes voor de Peugeot e-Legend Concept en de PHEV technologie die eind dit jaar zal worden ingezet bij de Peugeot 3008SUV, 508 berline en de 508 SW. Met ingang van de Geneva Motorshow 2019 zal de nieuwe signatuur worden gebruikt in alle landen en bij ieder statement van het merk: reclame, print, beurzen, verkooppunten en packshot voor alle TV- en videocampagnes.

Ook de ambassadeur van Peugeot ontwikkelt mee in deze nieuwe, belangrijke fase van het merk. De buitenproportioneel grote leeuw werd ontworpen door de designers van het Peugeot Design Lab ter gelegenheid van de 160e verjaardag van het logo, belichaamt de trots van het merk, en werd gepresenteerd op de Peugeot-stand op de Geneva Motorshow 2018. Dit jaar wordt de leeuw in Genève tot leven gebracht met een groen- en blauwkleurig lichtspel en reflecties op de vloeiende en gebeeldhouwde oppervlakken. De elektrificatie van het merklogo staat symbool voor het betreden van het tijdperk van de energetische transitie door Peugeot.

Met de nieuwe signatuur en 208 jaar geschiedenis gaat Peugeot vol vertrouwen en met een gerust hart door met zijn ontwikkeling: rijplezier en emotie blijven centraal staan in de vernieuwde en "geëlektrificeerde" rijbeleving.

XLLease
Peugeot start verkoop nieuwe 308 SWPeugeot start verkoop nieuwe 308 SW
15 juli 2021
Peugeot prijst nieuwe 308Peugeot prijst nieuwe 308
18 juni 2021
Peugeot 106 bestaat 30 jaarPeugeot 106 bestaat 30 jaar
17 juni 2021
Peugeot introduceert e-ExpertPeugeot introduceert e-Expert
27 mei 2021