29 oktober 2009
 

Opel

Winnaar autopraatjesmaker bekend

Autozine
29 oktober 2009 | Bezoekers van Opels speciale website 'The Switch' hebben Perry van Dijk de meeste stemmen gegeven voor zijn videorecensie over de Opel Insignia. Samen met veel anderen verscheen Van Dijk als 'autopraatjesmaker' op video na een proefrit met de Opel Insignia.
AutoCoach
Info

Van Dijk is één van de vele leaserijders die reageerde op de oproep van Quote-hoofdredacteur Sjoerd van Stokkum om een proefrit te maken in de Opel Insignia. Een stoet van vijf splinternieuwe Opels Insignia trok onder leiding van model en actrice Ancilla Tilia langs bedrijven in heel Nederland om zelfverklaarde autokenners en 'Opel-mijders' de Insignia te laten testen. Na de uitgebreide proefrit kreeg iedere deelnemer 25 seconden om voor de camera zijn of haar mening over de Insignia te geven. De resultaten daarvan zijn te zien op Opel.nl/TheSwitch.

Opel

De medewerker van ICT-dienstverlener Logica kreeg de meeste stemmen en vergaarde daarmee de grootste aanhang. Als beste 'autopraatjesmaker' krijgt Van Dijk een gastoptreden in het televisieprogramma RTL Autowereld en gaat hij samen met drie vrienden Opels OPC Performance Training volgen in het Duitse Dudenhofen. Onder de stemmers zijn honderd jaarabonnementen op Quote verloot.

XLLease
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021