24 augustus 2009
 

Opel

Wie wordt het gezicht van de Nationale Opel Testdag?

Autozine
24 augustus 2009 | Nederland is een talentenjacht rijker: Opel zoekt het gezicht van de Nationale Opel Testdag! Voor de reclamecampagne die hieraan vooraf gaat, is Opel op zoek naar personen die hierin de hoofdrol willen spelen.
AutoCoach
Info

Auditie doen voor het gezicht van de Nationale Opel Testdag is eenvoudig: elke Opel-rijder kan op Opel.nl/notd een foto van zichzelf en zijn of haar Opel uploaden, waarna automatisch wordt meegedaan. De Opel-rijder mag de auto ook met zijn of haar (sport)vrienden, familieleden, buren, huisdieren etc. op de gevoelige plaat vastleggen. Iedereen maakt evenveel kans om te winnen. Een vakkundige jury onder leiding van actrice, columniste en televisiepersoonlijkheid Victoria Koblenko kiest uiteindelijk een winnaar. Meedoen kan vanaf maandag 24 augustus. De foto moet vóór vrijdag 11 september zijn ingediend.

Opel

Degene die Opels zoektocht naar het gezicht van de Nationale Opel Testdag wint, krijgt een professionele fotosessie onder begeleiding van Victoria Koblenko. De winnende foto wordt gebruikt als officieel campagnebeeld van de Nationale Opel Testdag 2009. De Opel van de winna(a)r(es) valt ook in de prijzen; de eigenaar ontvangt voor zijn of haar auto een accessoirecheque ter waarde van €1.500,-.

De Nationale Opel Testdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 november vanaf 15.00 uur èn zaterdag 7 november tot 15.00 uur. Wat in 1994 begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement waar jaarlijks vele duizenden belangstellenden op afkomen. Tijdens de Nationale Opel Testdag kunnen Opel-rijders gratis hun auto op achttien punten laten controleren. Terwijl Opel-monteurs de auto nakijken, neemt de klant een kijkje achter de schermen van de dealer. Een hapje en een drankje staan klaar en voor het hele gezin zijn er tal van activiteiten.

Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021