20 januari 2014
 

Opel

Voordeel tijdens The Big Event van Opel

Autozine
20 januari 2014 | De voordeelcampagne van Opel, The Big Event, komt weer naar Nederland. Tijdens het festijn, dat van 3 tot en met 8 februari plaatsvindt, is het kopen van een nieuwe Opel aantrekkelijker. Kopers krijgen een Opel-tankcard met een tegoed van 500 euro brandstof, 20 procent voordeel op alle accessoires en tot 2.000 euro extra inruilwaarde. Bovendien rekent Opel voor een Bi-Fuel-uitvoering (voor rijden op LPG) geen meerprijs.
AutoCoach
Info

The Big Event vond in september 2013 voor het eerst plaats. En met succes, gezien de drukte in de showrooms en de vele orders voor een nieuwe Opel. Van 3 tot en met 8 februari 2014 pakt Opel opnieuw uit met veel voordeel voor de koper. Met reclame op alle populaire radiozenders, op televisie, met billboards en met online video's brengt Opel The Big Event de komende weken uitgebreid onder de aandacht. Ook verschijnen er advertenties in regionale en landelijke dagbladen.

Opel

Belangstellenden worden ook getriggerd om naar Opel.nl te gaan voor het downloaden van een persoonlijke inruil-waardecheque. Die kunnen zij verzilveren als ze tijdens de actieperiode van 3 tot en met 8 februari aanstaande hun auto inruilen voor een nieuwe Opel. Een taxatie maakt duidelijk hoeveel hoger de inruilwaarde uitvalt, tot een extra bedrag van € 2.000,- boven de in de Autotelex-koerslijst vermelde prijs.

Na het opvragen van een inruilwaardecheque kunnen bezoekers van Opel.nl deelnemen aan The Big Event Roulette, waarmee zij kans maken op prijzen. Dat zijn onder meer een gesigneerd wedstrijdshirt van Feyenoord, een accessoirecheque ter waarde van € 500,-, een slipcursus voor twee personen, en een Opel-servicebeurt.

De tankpas ter waarde van € 500,- brandstof geldt voor iedereen die tijdens The Big Event een nieuwe Opel aanschaft. Het pasje is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Voor alle accessoires geldt in de actieweek een korting van 20 procent en van de meeste modellen is zonder meerprijs een upgrade naar de Bi-Fuel-versie mogelijk. Dit is een uitvoering die af fabriek, en dus met behoud van de volledige garantie, geschikt is voor het rijden op de voordelige brandstof lpg.

KwikFit
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021