18 maart 2002
 

Opel

opel biedt extra voordeel op de astra en zafira tijdens de geluksvogelweken

Autozine
18 maart 2002 | Van 18 maart tot 6 april vinden de Geluksvogelweken plaats bij de Opel dealer. De klant kan zich in deze periode een Opel-geluksvogel noemen met extra voordeel op de Astra en de Zafira. Bovendien ontvangt een ieder die een proefrit maakt met de Opel Astra of zijn of haar huidige auto laat taxeren een Kraslot waarmee met een beetje geluk grote prijzen kunnen worden gewonnen.
AutoCoach
Info

De actie is geldig voor alle Zafira's en Astra's. Dit betekent dat ook de Astra Coupe en Astra Cabrio van dit systeem kunnen worden voorzien. Voorwaarde aan deze actie is dat de klant de Astra of Zafira voor 30 april 2002 bestelt. De kosten voor inbouw zijn bij de prijs van 299 euro inbegrepen; een navigatie landen CD-rom is los verkrijgbaar bij de dealer. Voor alle aanbiedingen geldt dat ze alleen van toepassing zijn op Astra's en Zafira's die uit voorraad leverbaar zijn.

Opel

Naast het aanbod van het navigatiesysteem biedt Opel ook de mogelijkheid te kiezen voor extra inruil bovenop de inruilwaarde zoals vermeld in de ANWB/Bovag-koerslijst. In het geval van de Astra bedraagt deze extra inruil 1000 euro in het geval van de Zafira 750 euro. Tijdens de Geluksvogelweken is het Edition-pakket voor de Astra extra voordelig. Ten opzichte van de GL uitvoering beschikt de Edition onder meer over elektrisch bedienbare zijruiten voor, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel, hoofdsteunen achter (3), een verstelbaar stuurwiel en airconditioning.

Naast de bovenstaande voordeelacties krijgt iedere klant die een proefrit maakt in een Opel Astra of zijn of haar huidige auto laat taxeren een Kraslot cadeau waarmee kans wordt gemaakt op tien jaar lang 50.000 euro en vele andere geldprijzen.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021