20 augustus 2013
 

Opel

The Big Event van Opel komt naar Nederland

Autozine
20 augustus 2013 | The Big Event van Opel komt naar Nederland. Deze grootscheepse campagne, met een veelvoud aan aanbiedingen, doet van 2 tot en met 7 september ons land aan. In deze periode biedt de Opel-dealer elke nieuwe Opel-klant een tankpas aan ter waarde van 500 euro aan brandstof, krijgt men 20 procent voordeel op alle accessoires en tot 2.000 euro extra inruilwaarde voor de huidige auto. Ook kan de klant profiteren van een gratis Bi-Fuel upgrade, waarmee de klant beschikt over een af-fabriek geplaatste LPG-installatie, waardoor zowel op het voordelige LPG als op benzine gereden kan worden.
Info

Voor het aanjagen van The Big Event is Opel een enorm mediaoffensief gestart. Dat gebeurt onder meer met reclame op alle populaire radiozenders, op televisie, met reclamevliegtuigen bij grote evenementen, met billboards en met online video's.

Opel

Belangstellenden worden aangespoord om naar Opel.nl te gaan voor het downloaden van een persoonlijke inruilvoucher, die zij kunnen verzilveren als ze tijdens de actieperiode van 2 tot en met 7 september hun auto inruilen voor een nieuwe Opel. Bij de taxatie wordt duidelijk gemaakt hoeveel hoger de inruilwaarde uitvalt, tot een maximum extra bedrag van € 2.000,- boven de in de Autotelex koerslijst vermelde prijs.

De tankpas ter waarde van € 500,- aan brandstof geldt voor iedereen die tijdens The Big Event een nieuwe Opel koopt. De pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Voor alle Opel-accessoires geldt in de actieweek een korting van 20 procent.

Voor de meeste modellen is zonder meerprijs een upgrade naar een Bi-Fuel-versie mogelijk. Dit zijn uitvoeringen die af-fabriek en dus met behoud van de volledige garantie geschikt zijn voor het rijden op de voordelige en milieubewuste brandstof LPG. Momenteel loopt deze besparing op tot zelfs 1 euro per liter brandstof. De gratis Bi-Fuel upgrade is mogelijk op Corsa, Astra, Meriva en Zafira Tourer. Ook de nieuwe Insignia, die half september in Nederland verwacht wordt, komt in aanmerking voor deze upgrade naar een Bi-Fuel motor zonder meerprijs, én een tankpas met € 500,- brandstoftegoed.

Wittebrug
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021