29 augustus 2002
 

Opel

speciale introductieprijs opel corsa en astra njoy

Autozine
29 augustus 2002 | Met de nieuwe Astra NJoy en Corsa NJoy voegt Opel twee modellen toe aan haar modellenreeks. Ter introductie worden beide modellen tijdelijk tegen een speciale prijs aangeboden. De NJoy uitvoeringen van de Astra en de Corsa onderscheiden zich naast hun prijs ook duidelijk door uiterlijke kenmerken en een meer uitgebreide standaarduitrusting.
Info

De Astra NJoy volgt de Astra Edition op en biedt boven op de uitrusting van de Edition tal van extras.Dit zijn aan de buitenzijde de zeven spaaks lichtmetalen wielen en donker getinte koplampen en achterlichten. De deurgrepen worden in de carrosseriekleur geleverd en is er een chroomkleurige grille aanwezig. In het interieur zijn eveneens de nodige wijzigingen doorgevoerd. Zo beschikt de Astra NJoy over zwarte wijzerplaten voorzien van een chromen omranding, een versnellingspook met een chromen accent en een metallic/antraciet kleurige middenconsole. Daarnaast zorgt de nieuwe en karakteristieke bekledingsstof Piazza/Elba voor een kleurrijk karakter met naar keuze de kleuren briljant blauw, blauw, groen, rood en zwart. De Astra NJoy is tijdelijk leverbaar voor een introductieprijs vanaf € 16.995,- hetgeen betekent dat de uitvoering een korting van € 700,- meekrijgt. Voor de Astra NJoy stationwagon zal een tijdelijke korting gelden van € 500,- waarmee de prijs begint bij € 18.595,-.

Opel

De Corsa NJoy is eveneens herkenbaar aan zijn eigen accenten. Het exterieur van de Corsa NJoy onderscheidt zich door de zilverkleurige buitenspiegels en de speciale uitlaatmond. In het interieur is een lederen stuurwiel te vinden, de versnellingspook en de middenconsole zijn voorzien van chromen accenten. Bovendien is de Corsa NJoy standaard uitgerust met een geintegreerde radio/CD-speler met bediening vanaf het stuurwiel. Daarnaast zijn de wijzerplaten voorzien van een zilverkleurige omranding. Speciale zeven spaaks lichtmetalen wielen zijn als optie leverbaar. Net als de Astra NJoy heeft de Corsa NJoy de keuze uit een aantal kleurrijke bekledingsstoffen. Voor het overige is de uitrusting van de Corsa NJoy identiek aan die van de Corsa Comfort. Dit betekent dat de Corsa NJoy naast bovengenoemde zaken voorzien is van airbags voor bestuurder en voorpassagier, hoofdairbags, zijairbags, actieve hoofsteunen voor, elektrisch te bedienen zijruiten voor, hoofdsteunen achter, in hoogte verstelbaar stuur en bestuurdersstoel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Corsa NJoy is leverbaar als 3-deurs en als 5-deurs uitvoering met drie verschillende motoren: de 1.2-16V benzine (55 kW/75 pk), desgewenst met Easytronic automatische versnellingsbak, de 1.4-16V benzinemotor met (66 kW/90 pk) of de 1.7 Di dieselmotor (48 kW/65 pk). De Corsa NJoy staat tijdelijk voor € 12.995,- in de prijslijst. Hierdoor krijgt de Corsa NJoy een korting van € 650,- mee. De Corsa NJoy en de Astra NJoy zijn per direct leverbaar.

Wittebrug
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021