2 juni 2010
 

Opel

Opel uitgeroepen tot Meest innovatief

Autozine
2 juni 2010 | Tijdens een prijsuitreiking in Keulen werden de winnaars van de 'Plus X Award 2010' bekend gemaakt; 's werelds grootste prijsuitreiking voor technologie-, sport- en lifestyleproducten. Opel was de grote ster: de Meriva won in de categorie├źn innovatie, design, functionaliteit en ergonomie en de Astra eindigde bovenaan voor design, functionaliteit en ergonomie. Dankzij deze zeges, in in totaal zeven categorie├źn, ontving Opel ook de onderscheiding voor 'meest innovatieve merk van 2010' in de autobranche. De Meriva en Astra werden ook uitgeroepen tot 'Beste product van het Jaar 2010' in hun respectievelijke segmenten.
AutoCoach
Info

Voor de "Plus X Awards" werden ruim duizend producten ingeschreven en beoordeeld door een 144-koppige jury uit 32 landen. De onderscheiding bekroont uitzonderlijke realisaties in de categorieën innovatie, kwaliteit, design, gebruikscomfort, ergonomie en ecologie.

Opel

In 2009 kreeg de Opel Insignia al het kwaliteitslabel voor innovaties voor zijn 'Opel Eye' frontcamera en dit jaar demonstreert Opel opnieuw zijn expertise met de Astra en de Meriva. "We zijn erg trots op deze onderscheidingen", aldus Alain Visser, Vice President Sales, Marketing & Aftersales. "Ze tonen aan dat onze merktroeven zoals design en functionaliteit ook worden erkend door het grote publiek en worden aanbevolen door de neutrale jury van de Plus X Award. Dit bewijst ook dat ergonomie een troef is die een steeds grotere rol speelt".

De nieuwe Meriva biedt veel technische en praktische innovaties zoals achteraan scharnierende achterportieren, FlexDoors genaamd, het FlexSpace-stoelsysteem achterin en de FlexRail-middenconsole die volledig op maat kan worden ingericht. De veelzijdige MPV is vanaf halverwege deze maand te zien bij de Opel-dealers.

Behalve zijn kwaliteiten op het vlak van design, functionaliteit en ergonomie realiseert de nieuwe vijfdeurs Astra ook uitstekende resultaten op het vlak van verbruik. Met zijn CO2-uitstoot van 109 g/km en zijn gemiddelde verbruik van 4,1 l/100 km, is de Astra 1.3 CDTI ecoFLEX één van de zuinigste auto's in de compacte klasse.

Dutchlease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021