10 april 2014
 

Opel

Opel toont nieuwe beelden Claudia Schiffer

Autozine
10 april 2014 | Supermodel Claudia Schiffer fascineert de Europese tv-kijkers in met de chique reclamecampagne 'Het is een Duitser' voor de Opel Astra, Meriva, Mokka en Zafira Tourer. Vanwege de enorme respons van het publiek publiceert Opel nu twee video's en een aantal foto's van achter de schermen.
Info

Claudia Schiffer is Opels merkambassadeur in Europa. Als een van de bekendste 'exportproducten' van Duitsland draagt ze met haar unieke glamour en charme bij aan het thema 'Duits fabrikaat'. De tv-spots illustreren Duitse ontwikkelingen als de Flexdoors van de Meriva en de adaptieve vierwielaandrijving van de Mokka. Aan het einde van elke reclamespot, besluit Claudia Schiffer met de slotzin: "Het is een Duitser."

Opel

De reclamecampagne werd begin februari in vrijwel heel Europa gelanceerd. "Claudia is een groot Duits icoon met een internationale uitstraling. Ze identificeert zich helemaal met de waarden van het merk", zegt Tina Müller, Chief Marketing Officer van Opel. "De reacties van het publiek op deze tv-spots waren overweldigend. We zijn blij dat we nu deze making of video beschikbaar kunnen maken voor iedereen die hierin is geïnteresseerd".

Opel
KwikFit
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021