6 oktober 2001
 

Opel

Opel test iedere auto op 18 punten voor de winter

Autozine
6 oktober 2001 | De Nationale Opel Testdag is inmiddels een traditie van de Opel dealer aan het worden. Op 3 november a.s. wordt de jaarlijkse Opel testdag namelijk voor de achtste keer gehouden. Opnieuw verwacht de Opel-dealer veel belangstelling, mede vanwege de 18-punten test die geheel gratis wordt uitgevoerd. Zo kan elke Opel rijder met een gerust hart het koude jaargetijde in.
AutoCoach
Info

De actiedag heeft volgens Opel een ontspannen karakter. Maar misschien is het gezien de verwachte belangstelling toch een goed idee om even vooraf te melden dat u ook graag gebruik maakt van de gratis controle. Wat dat betreft, valt er een primeur te melden: de Opel rijder kan daarvoor sinds kort ook een afspraak maken via de landelijke Opel Dealer Direct Lijn, nummer 0800-1410. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met de desbetreffende Opel dealer. Zonder afspraak binnenrijden mag ook.

Opel

Na het uitvoeren van de gratis 18-punten test bestaat ook nog mogelijkheid om voor bedrag van 16 Euro (fl. 35,26) het zogenaamde Opel Winterplan Certificaat aan te schaffen. Dit biedt een garantie dat je als automobilist zonder technische uitglijders de winter doorkomt. Mocht er onverhoopt namelijk toch iets misgaan aan de gecheckte onderdelen, dan wordt de reparatie hiervan gratis uitgevoerd. Het Opel Winterplan Certificaat geeft de rijders tot april 2002 zekerheid.

Verder maakt Opel meldinge van de Nationale Opel Testdag Quiz, met mooie prijzen. In en om het dealerbedrijf worden nog allerlei andere gezellige activiteiten georganiseerd, ook voor de kinderen. Elke Opel dealer geeft hier zijn eigen invulling aan.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021