29 maart 2011
 

Opel

Opel prikkelt zintuigen op AutoRAI

Autozine
29 maart 2011 | Bezoekers van de AutoRAI (13 tot en met 23 april) staan op de Opel-stand niet alleen oog in oog met 'het nieuwe Opel'; ze kunnen het hier ook voelen, horen, proeven en zelfs ruiken. Hiermee presenteert Opel op de grootste autoshow van Nederland de bijzondere vorm van merkbeleving en laat het bezoekers kennismaken met een nieuwe generatie Opel-modellen in al hun facetten.
AutoCoach

Ruiken aan 'het nieuwe Opel'? Jazeker. De subtiele, frisse geur die Opel op zijn AutoRAI-stand verspreidt, is een geur die de buitenbeleving oproept. Deze frisse geur van liguster gecombineerd met 'oudhout' roept een gevoel van vrijheid op en sluit bovendien uitstekend aan bij de groene boodschap van Opel op de AutoRAI. De geur onderstreept zintuiglijk de gepresenteerde nieuwe, zuinige motoren van Opel en de groene energielabels die aan vrijwel alle nieuwe en vernieuwde Opel-modellen toegekend zijn op basis van hun lage CO2-uitstoot.

Opel

En over geur gesproken, de zorgvuldig gerekruteerde gastvrouwen en -heren die de bezoekers informeren over de modellen die 'het nieuwe Opel' symboliseren, dragen een frisse en subtiele uniseks geur (met de naam 'Adventure') die aansluit op de standgeur.

Ook de smaakpapillen worden geprikkeld bij Opel. Op de AutoRAI beleeft de Ampera zijn Nederlandse debuut. In het kader hiervan deelt Opel een bijzonder maar smakelijk snoepje uit aan de Ampera-geïnteresseerden. Het knettert op de tong en laat ze op symbolische manier kennismaken met elektriciteit. De link mag duidelijk zijn; die verwijst naar de Opel Ampera, de eerste elektrisch aangedreven auto met een actieradius van meer dan 500 kilometer.

Muziek maakt ook deel uit van de zintuiglijke belevingswereld die op de AutoRAI 'het nieuwe Opel' symboliseert. In de diverse Opel-modellen is muziek te horen die aansluit bij het karakter van de auto. Brutaal en 'uit je dak' voor de Opel Corsa. Verleidelijk, maar stijlvol voor de Opel Insignia. De muziek is samengesteld door voormalig wereldkampioen judo en Opel-ambassadeur Dennis van der Geest, momenteel een gevierd DJ en regelmatig te vinden achter de draaitafels van exclusieve binnen- en buitenlandse clubs.

Wittebrug
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
 

Info