2 juni 2015
 

Opel

Opel opent nieuwe occasion-site

Autozine
2 juni 2015 | Opel heeft namelijk zijn occasion website vernieuwd. Deze online showroom maakt het mogelijk om uit een uitgebreid aanbod sneller en efficiƫnter de juiste gebruikte Opel te vinden en een contactaanvraag te doen.
Info

Opel Occasions is een kwaliteitslabel voor gebruikte Opels. Het wordt pas een Opel Occasion als de officiële Opel dealer hem op 100 punten heeft gecheckt én goedgekeurd. Zo wordt een Opel Occasion altijd afgeleverd met minimaal één jaar garantie, een vernieuwde APK, een uitvoerige onderhoudsbeurt, 14 dagen omruilgarantie, gratis lidmaatschap van MyOpel en twaalf maanden mobiliteitsgarantie. Hiermee is de klant in meer dan 40 landen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, verzekerd van hulp bij pech onderweg. De klant heeft hierdoor met een Opel Occasion zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid in handen. Elke Opel Occasion wordt geleverd door een officiële Opel-dealer, is maximaal 8 jaar oud en heeft tot 160.000 km op de teller staan.

Opel

In één zoekopdracht kunnen meerdere modellen, kleuren en brandstofsoorten geselecteerd worden waardoor de bezoeker nog sneller en transparanter het Opel Occasion aanbod kan vergelijken. De nieuwe website ondersteunt dit onder andere door prominent in beeld grote, duidelijke foto's van de gevonden occasions te tonen.

Behalve prijs, specificaties, foto's en eventuele video's kan de bezoeker ook een brochure downloaden met daarin alle informatie over zijn potentiële 'nieuwe' Opel Occasion, inclusief uitgebreide contactgegevens van de desbetreffende Opel dealer.

XLLease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021