23 november 2012
 

Opel

Opel opent eigen occasionwebsite

Autozine
23 november 2012 | Opel heeft een nieuw label voor gebruikte auto's in het leven geroepen: Opel Occasions. Onder het motto 'Net zo Opel als nieuw' is dit vanaf nu hét merk voor gebruikte Opels. Een Opel Occasion wordt geleverd door de officiële Opel-dealer, is maximaal 8 jaar oud en heeft tot 160.000 km 'ervaring' op de teller staan. Jonge, rijk uitgeruste occasions hebben het extra label "Opel Youngsters". Zij zijn rechtstreeks afkomstig van de importeur Opel Nederland en het dealernetwerk. Opel Youngsters zijn niet ouder dan een jaar en hebben nooit meer dan 40.000 kilometer gereden.
AutoCoach
Info

De Opel-modellen die onder Opel Occasions vallen, zijn nu beter te vinden via de vernieuwde website OpelOccasions.nl. Zoeken is mogelijk via een zogenoemde 'quick search' en met een uitgebreide zoekactie. Een handige voorziening is dat de dichtstbijzijnde dealers en occasions niet alleen via de zoekoptie te vinden zijn, maar ook via een locatieafhankelijke kaart.

Opel

Bezitters van een tablet of een smartphone hebben nu ook de mogelijkheid om altijd en overal op zoek te gaan naar een Opel Occasion. Doordat de zoekresultaten van de mobiele site locatieafhankelijk zijn, hebben gebruikers altijd de dichtstbijzijnde Opel Occasion binnen handbereik. Gebruikers die op zoek zijn naar een Opel Occasion voor een ander kunnen de gevonden auto delen via e-mail en/of social media.

Opels nieuwe occasionlabel Opel Occasions biedt een aantal voordelen. Dat betekent onder meer dat een Opel Occasion altijd wordt afgeleverd met twaalf maanden mobiliteitsgarantie en minimaal één jaar APK, alsmede de wetenschap dat de kilometerstand gegarandeerd is en dat de auto in de werkplaats is onderworpen aan een inspectie op 100 kwaliteitspunten.

Kopers worden bovendien lid van "MijnOpel" en hebben de mogelijkheid om de Opel Occasion via een financiering aan te schaffen. Wie bij nader inzien toch liever een andere occasion wil, heeft de mogelijkheid om binnen veertien dagen de net aangeschafte Opel om te ruilen voor een gelijkwaardige of een duurdere Opel Occasion.

Wittebrug
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021