27 juli 2016
 

Opel

Opel maakt kalender voor 2017

Autozine
27 juli 2016 | Voor de Opel-kalender van 2017, met de titel 'Opel Wonderland of Dreams', legt fotografe Ellen von Unwerth fascinerende Opels uit verleden, heden en toekomst vast in decors die wisselen met de seizoenen. In de fotoshoots figureren fotomodel Georgia May Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick Jagger, en de van internet beroemde 'Grumpy Cat'.
Info

"Georgia May Jagger en 'Grumpy Cat' zijn iconen van deze tijd. Ellen von Unwerth is bovendien een echte kunstenaar met de camera. Zij geeft de fotografie van katten een nieuwe dimensie", aldus Tina Müller, de marketingdirecteur van Opel. Met de kalender voor 2017 zet Opel het thema van 2016 voort. Voor deze uitgave fotografeerde mode-icoon Karl Lagerfeld de Opel Corsa en Karl met zijn kat Choupette.

Opel

Georgia May Jagger maakte in de campagnes waarin ze figureerde, voor kledingmerk H&M en juwelier Thomas Sabo, indruk met haar uitstraling. Voor de Opel-kalender van 2017 werkt ze opnieuw samen met Von Unwerth, die bekendstaat om haar koele, intense foto's.

'Grumpy Cat' speelt voor het eerst een rol in een reclamecampagne. De kat is wereldberoemd op internet. Behalve op Facebook (8,7 miljoen likes) is die namelijk ook te zien in YouTube-filmpjes én in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud.

Opel

Ook voor deze kalender organiseert Opel een feestelijke presentatie. De foto-expositie 'Opel Wonderland of Dreams' wordt begin 2017 geopend. Fans van Opel, Von Unwerth, Jagger en 'Grumpy Cat' wacht een fascinerende tentoonstelling waarop ook de 'making of…' te zien zal zijn. Zowel Ellen von Unwerth als Georgia May Jagger en 'Grumpy Cat' zijn bij de vernissage aanwezig.

KwikFit
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021