20 februari 2018
 

Opel

Opel levert Black Editions

Autozine
20 februari 2018 | De Opel Astra is nu een speciale vijfdeursversie met dak, spiegelkappen en lichtmetalen wielen uitgevoerd in zwarte glanzende lak. Dezelfde two-tone uitvoeringen zijn er nu ook van de Corsa vijfdeurs en de Mokka X. Opel biedt hiermee de mogelijkheid van personalisering voor nog meer modellen. Die trend is begonnen met de ADAM en afgelopen jaar gevolgd door de Opel Crossland X en Grandland X.
Info

De Opel Astra heeft een dak en spiegelkappen uitgevoerd in de kleur Mineral Black. Ook de zwarte lichtmetalen 17-inch wielen in vijfspaaksdesign vallen op. De Astra Black Edition is leverbaar vanaf € 27.399,-, en is verder onder andere standaard voorzien van het Navi 900 Intellilink navigatiesysteem.

Opel

De Opel Mokka X Black Edition, eveneens met hoogglanzend zwart dak en spiegelkappen, is er vanaf € 28.999,-. De zwarte, lichtmetalen, 18-inch tienspaakswielen versterken de uitstraling. Ook de Mokka X Black Edition is standaard voorzien van Navi 900 en bevat bovendien onder andere parkeersensoren voor én achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Tot slot is er de Opel Corsa Black Edition. Niet alleen het dak, de buitenspiegels en de lichtmetalen 16-inch wielen met vier dubbele spaken onderscheiden zich door de zwarte kleur. Deze speciale versie, op basis van de Online Edition, is bovendien voorzien van aluminium sportpedalen, een verchroomd uitlaatsierstuk en donker getinte ramen achter. De prijzen beginnen bij € 18.999,-.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021