20 juni 2016
 

Opel GT Concept

Opel GT Concept dient als bron voor kunst

Autozine
20 juni 2016 | De Opel GT Concept, de ster van de Autosalon van Genève, schittert nu in een artistieke interpretatie op Instagram. De Russische art director Ekaterina Mishchenkova, beter bekend als katia_mi, heeft de kunstzinnige foto's gemaakt en inmiddels gedeeld met meer dan een half miljoen volgers op social media.
AutoCoach
Info

Opel

De experimentele Opel GT kreeg in Genève al de handen op elkaar van pers en publiek en werd dan ook uitgeroepen tot 'Car of the Show' door Car Design News. Het studiemodel van de sportauto is avantgardistisch en toch puur. De rode accenten van de Opel GT Concept hebben iets gemeen met het werk van katia_mi, art director en lid van de Russische bond van kunstfotografen. Rode accenten kenmerken ook haar werk dat ze op Instagram deelt met haar volgers.

Op uitnodiging van Opel heeft katia_mi de GT Concept in een creatieve setting afgebeeld en de designfilosofie van Opel op eigen wijze tot uiting gebracht. "Het is zo verbazingwekkend als je ontdekt dat zoveel innovatief design en technologische oplossingen zijn te verpakken in een auto als de Opel GT Concept", aldus katia_mi op haar Instagram-pagina. "De deuren openen elektrisch, de voorruit gaat over in het panoramische dak, camera's vervullen de rol van buitenspiegels en dan zijn de voorbanden ook nog eens in mijn favoriete kleur, rood. De Opel GT Concept is gedurfd en heeft een eigen compromisloos karakter!"

Opel
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021