10 september 2007
 

Opel

Opel geeft recycle bonus op oude auto's

Autozine
10 september 2007 | Opel start een milieucampagne die tot doel heeft om oude, vervuilende autos uit het verkeer te halen. Kern van de campagne is de Recycle Bonus. Klanten ontvangen deze bonus van € 2.500,- ongeacht de leeftijd of de staat van de auto, bij aankoop van een nieuwe Opel (bij aankoop Agila of Corsa bedraagt de Recyclebonus € 1.250,-). Voorwaarde is dat de dealer de oude auto daadwerkelijk laat slopen en dat hij dus uit het Nederlandse verkeer wordt gehaald.
AutoCoach
Info

Met deze campagne wil Opel zich inspannen om schonere, nieuwe auto's bereikbaar te maken voor de Nederlandse consument. Doordat deze autos zijn voorzien van de nieuwste technologie zijn ze vrijwel altijd schoner dan vergelijkbare modellen van vele jaren oud.

Opel

Uit onderzoek dat Opel onlangs heeft laten uitvoeren door MeMo2 blijkt dat mensen zich zorgen maken om het milieu, maar dat zij ook auto willen blijven rijden. In het onderzoek geeft 75% van de respondenten met een oude auto aan dat ze overwegen hun oude auto te vervangen door een minder vervuilende auto als ze een gegarandeerde slooppremie voor hun auto krijgen.

Naast de Recycle Bonus biedt Opel twee financieringsvarianten die een nieuwe auto beter bereikbaar maken. In de eerste plaats het 50/50-aanbod, waarbij de ene helft van het bedrag (na aftrek Recycle Bonus of inruil) nu betaald wordt en de andere helft over twee jaar, rentevrij. In de tweede plaats biedt Opel een financiering aan op de Corsa, waarmee men een nieuwe Corsa kan rijden vanaf € 149,- per maand.

XLLease
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021