30 maart 2012
 

Opel

Opel geeft korting op onderhoud oude modellen

Autozine
30 maart 2012 | Opel is gestart met de "Opel 10+" Service. Eigenaren van Opels ouder dan tien jaar kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief gebruikmaken van de officiƫle Opel-dealer. Zij krijgen op de totale factuur, dus zowel op onderdelen als op arbeidsloon, een korting van 20 procent.
Info

Het is bekend dat eigenaren van auto's ouder dan tien jaar voor onderhoud steeds vaker naar universele garagebedrijven gaan. Opel Nederland stelt dat alleen de merkendealer gebruik maakt van Opel-diagnose-apparatuur, originele onderdelen en speciaal gereedschap dat specifiek voor toepassing op Opel-onderdelen is ontworpen.

Opel

Opel komt berijders van oudere modellen tegemoet door ze een korting van 20 procent te geven op de totale werkplaatsfactuur. Die korting geldt dus zowel voor het arbeidsloon van het best mogelijk geschoolde personeel, als voor de duurzame originele onderdelen.

Als blijk van de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie en de gebruikte onderdelen, geeft Opel naast de korting een garantie van 2 jaar op de gebruikte Opel onderdelen.

KwikFit
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021