1 juli 2013
 

Opel

Opel brengt roadtrip app uit

Autozine
1 juli 2013 | Opel heeft een spel ontwikkeld met de naam Wunderbahn. Uniek aan dit spel is dat deze voor een deel via de smartphone gespeeld kan worden. In het spel komen subtiele verwijzingen naar de verschillende praktische innovaties van Opel aan bod en worden tevens de nieuwe Berlin-uitvoeringen van Opel geïntroduceerd. Deelnemers maken kans op een roadtrip en drie weekendjes Berlijn.
AutoCoach
Info

De spelers komen via de vier Duitse steden Düsseldorf, Keulen, Dortmund en Hannover uiteindelijk in Berlijn aan. In elke stad kunnen ze opdrachten uitvoeren die te maken hebben met diverse Opel-innovaties zoals een in de bumper van de auto uit- en inschuifbare fietsendrager, een verwarmbaar stuurwiel of een regensensor. De opdrachten zijn opgehangen aan legendes die zich afspelen in de Duitse steden. Uiteindelijk is het doel voor de speler om zo snel mogelijk in Berlijn aan te komen.

Opel

De spelers kunnen via Facebook 'lifters' meenemen door hun vrienden uit te nodigen om mee te spelen. Door mensen mee te laten liften, zal de eigen score beter worden, waardoor de prijzen van het spel dichterbij komen. De deelnemers maken kans op een geheel verzorgde roadtrip in Duitsland, inclusief een unieke race-ervaring op de Nordschleife, een Trabant-rit door Berlijn en een Segway-tour door Hamburg.

De Facebook-campagne rondom 'Wunderbahn' start vandaag, is ook te spelen via Wunderbahn.nl en sluit aan op eerdere reclameactiviteiten van Opel.

Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021