27 augustus 2014
 

Opel

Opel biedt premiekorting bij veiligheidsopties

Autozine
27 augustus 2014 | Opel introduceert de Opel Polis. Deze nieuwe autoverzekering staat niet alleen garant voor eenĀ  scherpe premie, maar biedt ook unieke voorwaarden en voordelen voor de Opel-rijder. De Opel Polis is bijvoorbeeld de eerste autoverzekering die premiekorting oplevert als de auto is voorzien van een of meerdere veiligheidsopties.
AutoCoach
Info

De Opel-rijder krijgt extra korting op de premie als zijn of haar Opel is uitgerust met parkeersensoren voor en/of achter (Park Pilot; 5% korting), of met veiligheidstoepassingen die rem-ingrepen doen, zoals Adaptive Cruise Control en Auto Brake Intervention (7,5% korting). Indien de Opel is uitgerust met alle genoemde veiligheidssystemen, dan ontvangt de Opel-rijder in totaal 10% korting op de basispremie.

Opel

De verzekerde profiteert onder meer van drie jaar nieuwwaardedekking of twee jaar aanschafwaardedekking voor occasions tot 60 maanden oud. In het geval het schadeherstel bij een erkende Opel-dealer plaatsvindt, wordt er geen eigen risico berekend (behalve € 75,- bij ruitvervanging). Bovendien is vervangend vervoer altijd inbegrepen. Bij elke reparatie wordt gebruikgemaakt van originele Opel-onderdelen met een garantietermijn van vier jaar.

Meer informatie over de Opel Polis is te vinden via OpelVerzekeringen.nl

KwikFit
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021