2 september 2014
 

Opel

Opel Adam en Mokka naar Zuid-Afrika

Autozine
2 september 2014 | Opel levert de nieuwe Opel Adam en de Opel Mokka vanaf volgend jaar ook in Zuid-Afrika. Deze uitbreiding is onderdeel van het productoffensief dat de fabrikant heeft ingezet. Komende vier jaar wil Opel 27 nieuwe modellen en 17 nieuwe motoren uitbrengen, ook op specifieke markten buiten Europa, zoals Zuid-Afrika.
Info

"We hebben de Opel Adam en Mokka eerder al getoond aan het Zuid-Afrikaanse publiek tijdens de internationale autosalon van Johannesburg. Er was direct veel interesse in beide modellen. Daarom zijn we heel blij dat we nu de verkoop en levering van de Adam en Mokka kunnen aankondigen", zegt Peter Küspert, Vice-president en Managing Director Sales & Aftersales van de Opel Group.

Opel

Hij vervolgt: "De Zuid-Afrikaanse klant waardeert het design, de rijbeleving en praktische innovaties die het DNA van ons merk vormen". In de eerste zeven maanden van 2014 stegen de verkopen van Opel met 54 procent. De beide nieuwkomers zullen de verdere opmars van Opel in Zuid-Afrika verder versterken.

Welke motoren en uitvoeringen beschikbaar komen op de Zuid-Afrikaanse markt, maakt Opel later bekend. "We leveren de nieuwste motorgeneratie en alle innovaties die Opel biedt, plus de mogelijkheid van vergaande personalisatie, in de Opel Adam. Daarmee zullen we een nieuwe generatie klanten bereiken", verklaart Ian Nicholls, Vicepresident GM South Africa Operations.

Opel heeft in Europa meer dan 270.000 bestellingen voor de Mokka genoteerd.

XLLease
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021