4 juni 2008
 

Opel

Gratis navigatiesysteem en park-pilot op Opel Astra en Zafira Business

Autozine
4 juni 2008 | Iedere zakelijke rijder die besluit te kiezen voor een Astra of Zafira in Business-uitvoering, krijgt nu gratis een geïntegreerd navigatiesysteem met kleurendisplay én park-pilot. Dit betekent in de praktijk geen extra fiscale bijtelling, maar wel meer gemak en comfort.
Info

Het CD70 navigatiesysteem is geïntegreerd in het dashboard en omvat een radio CD/MP3-speler en een navigatiesysteem, die beide vanaf het stuur te bedienen zijn. Het systeem is tevens voorzien van een split-screen kleurenscherm, voor gecombineerde routeweergave via de kaart en pictogrammen. Het bevat kaartgegevens voor de hele Benelux en alle Europese hoofdwegen.

Opel

De park-pilot achter (op Zafira ook vóór) waarschuwt met geluidssignalen voor eventuele obstakels, waardoor inparkeren eenvoudiger wordt.

Naast de Business- heeft Opel ook de Executive-uitvoering van zowel Astra als Zafira nog luxer gemaakt. Dit alles zonder de prijs te verhogen, waardoor de fiscale bijtelling ongewijzigd blijft. De Astra Executive wordt nu geleverd inclusief gratis lederen bekleding. De Zafira Executive wordt zonder meerprijs uitgevoerd met het luxury pakket, inclusief lederen bekleding, stoelverwarming, park pilot en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021