15 november 2010
 

Opel

Katie Melua is het gezicht van Opel

Autozine
15 november 2010 | Singer-songwriter Katie Melua wordt de nieuwe merkambassadeur van Opel. De samenwerking tussen de artieste en de autofabrikant zal samenvallen met de concerttournee van de zangeres in 50 Europese steden in 2011. De nieuwe partners maakten vandaag hun samenwerking bekend tijdens een webuitzending vanuit de Londense Air Studios.
Info

Jong talent en de betrokkenheid van Opel bij de muziek- en entertainmentindustrie spelen een beslissende rol in de strategie van de onderneming om het merk met meer energie te laden en zijn positie op zijn kernmarkten te verstevigen.

Opel

"We zijn opgetogen over onze samenwerking met Katie Melua, een opmerkelijk persoon en een fantastische artieste. Het doet ons veel plezier dat ze in de toekomst een van de gezichten van ons merk zal zijn", aldus Alain Visser, Vice President, Opel Sales, Marketing & Aftersales. "De belangrijkste merkwaarden uit onze strategie zijn innovatie, dynamiek en emotioneel design – naast een consequent milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn vastbesloten die waarden optimaal uit te dragen en Katie Melua steunt ze op een geloofwaardige, authentieke manier".

Ook de zangeres is verheugd over het nieuwe partnerschap. "Ik voel me erg op mijn gemak, we passen goed bij elkaar", zegt ze. "Ik houd van de manier waarop Opel thema's zoals milieubescherming en duurzaamheid aankaart en tegelijkertijd emoties en levensvreugde uitdraagt. Gisteren heb ik in Londen nog met een Ampera gereden, een fantastische ervaring!"

Katie Melua, die internationale erkenning geniet als voorstander van milieubescherming en liefdadigheidsactiviteiten, heeft met haar stijl een vaste plaats verworven tussen de andere internationale muzieksterren. In haar relatief jonge carrière heeft ze toch al een reeks prijzen in de wacht gesleept, zoals de 'Echo' (Meest succesvolle nieuwkomer internationaal) en de 'DVD Champion' (Categorie muziekartiest), allebei in 2005, de Nederlandse 'Edison Award' in 2006 (Beste internationale zangeres), de World Music Award in 2006 (meest succesvolle internationale Britse zangeres), de 'Gouden Camera ' (Beste internationale muzikant) en een tweede 'Echo' (Beste artiest internationaal rock/pop), allebei in 2007.

Opel

Katie Melua, geboren in Georgië en nu Brits staatsburger, was ook de best verkopende Britse artieste in 2005 en 2006. Haar vier albums – 'Call Off the Search', 'Piece by Piece', 'Pictures' en 'The House' uit 2010 voerden overal ter wereld de hitlijsten aan. Haar promotietournee voor 'The House' gaat op 9 maart van start in het Duitse Dresden en zal op 21 juni aflopen in het Duitse Freiburg. Op 8 juni treedt Melua op in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
Opel maakt prijzen Astra 2021 bekendOpel maakt prijzen Astra 2021 bekend
13 oktober 2021
Opel Rekord bestaat 50 jaarOpel Rekord bestaat 50 jaar
7 oktober 2021
Opel Combo-e Cargo nu te bestellenOpel Combo-e Cargo nu te bestellen
9 september 2021