8 oktober 2013
 

Opel

Gratis LPG-installatie bij Opel

Autozine
8 oktober 2013 | Wie tussen 1 oktober en 31 december voor een nieuwe Opel kiest en graag op LPG wil rijden, krijgt gratis een Bi-Fuel installatie. Dat levert direct een voordeel op dat kan oplopen tot 2.100 euro, afhankelijk van het gekozen model. En na levering van de auto blijft het voordeel oplopen, want dankzij de ingebouwde LPG-installatie bespaart de berijder vervolgens tot wel een euro per liter aan de pomp.
Info

De Bi-Fuel actie van Opel geldt voor de Corsa, de Meriva, de Astra (zowel de vijfdeurs als de Sports Tourer) en de Zafira Tourer. Al deze modellen zijn in Bi-Fuel uitvoering voorzien van een EcoFLEX-motor, die zowel op benzine als op LPG loopt.

Opel

Deze Bi-Fuel installatie is af-fabriek ingebouwd, wat diverse voordelen biedt. De gastank neemt geen bagageruimte in, doordat hij in de Opel-fabriek keurig op de plek van het reservewiel is weggewerkt.

Overschakelen naar LPG gaat automatisch maar kan ook eenvoudig via de op de middenconsole gemonteerde LPG-knop worden bediend. Aan de pomp levert dat relatief veel voordeel op, aangezien LPG in Nederland tot een euro per liter goedkoper is dan benzine. Dat levert in het geval van een volle tank bij de Corsa al een besparing op van € 27,-. De Corsa en Meriva Bi-Fuel profiteren bovendien van 20% bijtelling bij zakelijk gebruik.

Wittebrug
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021