21 september 2011
 

Opel

Business Editions bij Opel

Autozine
21 september 2011 | Opel presenteert de Corsa, Meriva, Astra en Zafira Tourer Business Edition. Iedere Business Edition is standaard uitgerust met een navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding met Voice Control en Bluetooth. Het voordeel loopt op tot 1.700 euro. Bovendien vallen nagenoeg alle versies in de voor de leaserijder gunstige bijtellingscategorie van 14 of 20 procent.
AutoCoach
Info

Met de Business Edition van de Corsa, Meriva, Astra en Zafira Tourer geeft Opel een vervolg aan de al langer leverbare Insignia Business Edition. Alle Business Edition-versies zijn ontwikkeld met de wensen van de zakelijke rijder in het achterhoofd, maar ze zijn ook leverbaar voor particuliere klanten.

Opel

Het navigatiesysteem van de Opel Corsa Business Edition maakt deel uit van het multimediasysteem Touch and Connect. Het 2D-/3D-navigatiesysteem met 5-inch touchscreen en stuurwielbediening bevat kaartgegevens van 28 Europese landen. Ook een radio/cd-/mp3-speler met zeven speakers is aanwezig. Dankzij de Bluetooth-aansluiting kan de bestuurder handsfree bellen en gebruikmaken van audio-streaming. Opel voorziet de Corsa Business Edition verder van een boordcomputer en cruisecontrol.

De Opel Corsa Business Edition (3- en 5-deurs) is leverbaar als 1.2 ecoFLEX LPG en 1.3 CDTI ecoFLEX. Beide uitvoeringen zijn wegenbelastingvrij en dragen het groenste energielabel (A). Bovendien vallen ze in de voor de zakelijke rijder gunstigste bijtellingscategorie van 14 procent. De prijzen beginnen bij 15.195 euro (1.2 ecoFLEX LPG). Voor de dieselmotoren is dat 16.595 euro (1.3 CDTI ecoFLEX).

Opel

De Astra Business Edition (5-deurs en Sports Tourer) komt in plaats van de Astra Selection. Behalve het navigatiesysteem Navi 600 Benelux en telefoonvoorbereiding met Voice Control en Bluetooth omvat de uitrusting ook airconditioning, een boordcomputer inclusief Check Control, cruisecontrol en actieve hoofdsteunen en gordijnairbags vóór. De Astra Sports Tourer voegt hier de Easy Access-bagagerolhoes aan toe.

Opel levert de Astra Business Edition met keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren, in kracht uiteenlopend van 70 kW/95 pk tot 88 kW/120 pk. De beschikbare versies hebben het A-label en nagenoeg alle versies vallen in de bijtellingscategorie van 20 procent. De prijzen beginnen bij 20.945 euro voor de 1.4 ecoFLEX. Het voordeel loopt op tot 1.700 euro voor de Astra Sports Tourer wanneer deze vergeleken wordt met de Selection-uitvoering.

Opel
KwikFit

De laatste toevoegingen zijn de Opel Meriva Business Edition en de Zafira Tourer Business Edition. Beide zijn voorzien van het navigatiesysteem Navi 600 Benelux en telefoonvoorbereiding met Voice Control en Bluetooth.

De Meriva Business Edition biedt een voordeel van 590 euro ten opzichte van de Edition-uitoering. De prijzen beginnen bij 21.595 euro voor de 1.4 Turbo ECOTEC. De Meriva 1.3 CDTI ecoFLEX Start/Stop valt in de gunstige bijtellingscategorie van 20 procent.

Opel

De prijzen van de Zafira Tourer Business Edition starten bij 28.595 euro voor de 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop (energielabel A). Hij is niet alleen uitgerust met een navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding, maar ook met onder meer ESP, 'Wing'-dagrijverlichting, airconditioning, cruisecontrol en drie individuele zitplaatsen op de tweede zitrij.

Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021