16 augustus 2011
 

Opel

4 primeurs bij Opel op IAA in Frankfurt

Autozine
16 augustus 2011 | Vier wereldpremières zullen te zien zijn op de Opel-stand tijdens de 64ste Internationale Autosalon in Frankfurt am Main (van 15 tot en met 25 september aanstaande). Opel toont voor het eerst de nieuwe Astra GTC, de Zafira Tourer en de volgende generatie van de Combo Tour. De nieuwe modellen zijn te zien op de vernieuwde stand D 09 in Hal 8.
AutoCoach

De eerste primeur is de productieversie van de Astra GTC. Dankzij een aangepaste voorwielophanging (HiPerStrut) zou de compacte coupé van Opel ook nog eens heel veel rijplezier bieden. Vanaf de lancering zijn diverse benzine- en dieselmotoren beschikbaar met een vermogen tussen 103 kW/140 pk en 132 kW/180 pk.

Opel

De nieuwe Zafira Tourer valt op door het volledig nieuwe Flex7-stoelenconcept. De 'salon op wielen' belooft de waarden van de Insignia, premium-kwaliteiten, vernieuwende technologie en dynamisch design maar dan in het monovolumesegment.

De nieuwe Combo Tour is de veelzijdige personenauto (afgeleid van de Combo bestelwagen) voor de zakelijke rijder, maar bovenal voor het gezin en de vrije tijd. Hij is beschikbaar met zes motoren: vier diesels, een benzinemotor en een motor op aardgas (CNG, Compressed Natural Gas). De ComboTour van de volgende generatie is beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen en in twee hoogten.

De vierde primeur wordt de onthulling van een experimentele auto die nieuwe wegen naar mobiliteit verkent.

KwikFit
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-eOpel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
10 november 2021
 

Info