13 april 2010
Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel Corsa (2006 - 2014)

Opel Corsa als G2 Rally Edition

13 april 2010 | Na het succes in Duitsland met de introductie van de Opel Corsa Color Race Edition herleven nu ook oude tijden in Nederland. Dit is een sportief uitgevoerde Opel Corsa met speciale zwarte bestickering. Het gebruikte auto-merk van General Motors, G2 Certified Used Cars, heeft besloten de speciale uitvoering in Nederland te leveren in de vorm van een accessoirepakket op de occasions van de Corsa. In principe kan iedere Corsa nu worden omgebouwd tot 'G2 Rally Edition'.

"Met het aanbieden van de G2 Rally Edition brengen we een stukje historie van het merk terug naar deze tijd, voor een scherpe prijs", aldus Tom Strijbos, Manager Used Cars en Restwaardebeleid bij Opel Nederland.

Opel Corsa (2006 - 2014)

De Opel Corsa G2 Rally Edition is onlangs gepresenteerd op het circuit in Assen en was daar uiteraard volledig in zijn element. Bij aanschaf van een G2-occasion kost het bestickeren van de auto tot G2 rally Edition € 625,-. De aankleding bestaat uit zwarte bestickering op motorkap, dak en achterklep en is alleen verkrijgbaar bij de G2-dealer.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!