25 februari 2016
Opel Combo Tour (2012 - 2018)

Opel Combo

Opel Combo meest betrouwbaar volgens DEKRA

Autozine
25 februari 2016 | De Opel Combo is winnaar in de klasse van compacte MPV's en bedrijfswagens in het 'DEKRA Second-hand Car Report 2016', dat verslag doet van de kwaliteit van gebruikte auto's. DEKRA publiceert het rapport op basis van de resultaten van de wettelijk voorgeschreven periodieke autokeuringen die het bedrijf in Duitsland uitvoert.
AutoCoach

"Zo'n eervolle vermelding in het DEKRA-rapport is een heel goed teken, want DEKRA beoordeelt de kwaliteit van de auto's onafhankelijk van de nieuwprijs. De Opel Combo is toonaangevend in zijn klasse, aangezien betrouwbaarheid een van de belangrijkste kostenfactoren is voor ondernemers", aldus Frank Hägele, Fleet Director bij Opel.

Opel Combo Tour (2012 - 2018)

Opels gamma van lichte bedrijfswagens is een belangrijke pijler onder de groeistrategie van Opel, DRIVE!2022. Het plan omvat onder meer een groei van de afzet van lichte bedrijfswagens van 80 procent tot 150.000 exemplaren per jaar in 2022. De Combo, de Vivaro en de Movano zijn troeven van Opel in de bestelautomarkt.

Het jaarlijkse DEKRA-rapport is gebaseerd op een speciale analyse van de defecten die aan het licht komen tijdens de periodieke autokeuringen die DEKRA in Duitsland uitvoert. Daardoor kan de keuringsinstantie gefundeerde conclusies trekken over de kwaliteit van de voertuigen. De keuring richt speciale aandacht op slijtageonderdelen als remmen en schokdempers. De DEKRA-analyse beslaat rond de vijftien miljoen geïnspecteerde voertuigen in elf segmenten.

KwikFit
Nieuwe Opel Combo vanaf 9.995 euroNieuwe Opel Combo vanaf 9.995 euro
3 november 2011
Opel onthult nieuwe ComboOpel onthult nieuwe Combo
14 juli 2011
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum