11 februari 2016
Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Opel kondigt Ampera-e aan

Autozine
11 februari 2016 | Opel introduceert volgend jaar een nieuwe elektrische auto: de Ampera-e. Het model maakt deel uit van het grootste productoffensief in de geschiedenis van Opel, met 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. De vijfdeurs Opel Ampera-e biedt plaats aan vijf personen en belooft een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto's. Ook belangrijk: hij wordt voor een bereikbare prijs in de markt gezet.

"General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto's een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie", aldus Mary Barra, CEO bij General Motors, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in Bochum.

Opel Ampera-e

De nieuwe Opel Ampera-e oogt compact. Toch is het interieur ruim dankzij de efficiënte plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. Het model biedt vijf zitplaatsen en de kofferruimte is vergelijkbaar met die van auto's in de compacte klasse.

Verder is de Ampera-e naar verwachting vooruitstrevend op het gebied van (smartphone)connectiviteit dankzij Opel OnStar en de nieuwste infotainmenttechnologie.

Opel Ampera-e

Op zoek naar een Opel Ampera-e?
bynco heeft er 5 vanaf € 26.750,-

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e sterk in prijs verlaagdOpel Ampera-e sterk in prijs verlaagd
8 januari 2020
Opel verkort levertijd Ampera-eOpel verkort levertijd Ampera-e
6 november 2018
Opel Ampera-e wint Gouden Stuurwiel 2017Opel Ampera-e wint Gouden Stuurwiel 2017
8 november 2017
Opel Ampera-e rijdt 750 kilometerOpel Ampera-e rijdt 750 kilometer
11 september 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum