16 maart 2003
 

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

Nissan X-Trail tijdelijk als Outdoor

Autozine
16 maart 2003 | Met de Outdoor-uitvoering voegt Nissan een exclusieve versie toe aan het gamma van de X-TRAIL. Een fiks aantal extra's verschaffen Nissan's SUV een imposanter voorkomen. De X-TRAIL Outdoor is tevens leverbaar als VAN.
AutoCoach

Een sportieve uitstraling en luxe vormden de uitgangspunten bij de samenstelling van het Outdoor-pakket. Het roofrack op deze uitvoering trekt onmiddellijk alle aandacht. Naast functioneel is het rack praktisch dankzij de geintegreerde lampen. Deze springen aan wanneer het grootlicht wordt ingeschakeld en verlichten dankzij hun hoge plaatsing een groot oppervlak. Lichtmetalen 16-inchvelgen en donkergetint glas (privacy glas) op de achterste zijruiten moeten het sportieve gezicht van deze SUV versterken.

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

In het interieur voegde Nissan diverse luxe accenten toe. Zo is het stuurwiel bekleed met leer. Het audiosysteem (met cd-wisselaar) is vanaf het stuur te bedienen. Verder zijn de zitvlakken en rugleuningen van alle stoelen afgewerkt met bekleding in een blauwe tint. Naast deze extra's beschikt de Outdoor over de standaarduitrusting van de X-TRAIL Sport Plus. Hiertoe behoren onder meer een automatische airconditioning, gekoelde bekerhouders, voor en zijairbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een startonderbreker en ABS met EBD.

Kopers hebben de keuze uit een benzine- of een dieselmotor. De eerste heeft een inhoud van 2,5 liter en haalt daaruit 165 pk. Veelrijders worden bediend met de 2.2 Cdi turbodieselmotor, goed voor 114 pk. De grijs kenteken-versie VAN heeft dezelfde uitrustingsspecificaties als de personenuitvoering. Een volledige separatiewand bij de B-stijl scheidt de bagageruimte van het bestuurders- en passagierscompartiment.

Dutchlease
Nissan levert eerste brandstofceltaxi afNissan levert eerste brandstofceltaxi af
2 maart 2007
Nissan X-Trail tijdelijk als ColumbiaNissan X-Trail tijdelijk als Columbia
8 februari 2006
Nissan test X-Trail met brandstofcelNissan test X-Trail met brandstofcel
19 januari 2006
Voordeel op de Nissan X-TrailVoordeel op de Nissan X-Trail
16 augustus 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum