9 januari 2003
 

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

nissan x-trail nu ook leverbaar als van

Autozine
9 januari 2003 | De Nissan X-Trail is nu ook leverbaar in Van-uitvoering. Deze Nissan X-Trail Van combineert het uiterlijk en het rijgedrag van de SUV met een enorme laadcapaciteit.

Aan de buitenzijde is de nieuwe X-Trail Van te herkennen aan de geblindeerde achterste zijramen. Alleen het raam van het rechter achterportier blijft dankzij het gebruik van een speciaal folie doorzichtig. De bestuurder behoudt hierdoor optimaal zicht op het verkeer rechts van hem.

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

Deze Van-uitvoering heeft een volledige separatiewand achter de voorstoelen. Deze wand is voorzien van een grote ruit waardoor het zicht naar achteren blijft. Ondanks de aanwezigheid van de separatiewand blijven de voorstoelen verstelbaar. Anders dan bij veel andere bestelauto's kunnen de stoelen van de X-Trail over de volledige lengte van de sledes naar voren en naar achteren worden geschoven. Ook de rugleuning blijft verstelbaar voor een goede zitpositie. De constructie van de laadvloer is zo uitgevoerd dat de bestaande opbergvakken beschikbaar blijven. Het reservewiel wordt standaard voorzien van een keurige beschermhoes en kan op de laadvloer worden bevestigd.

Voor de X-Trail Van heeft Nissan drie motoren beschikbaar. De eerste is een direct ingespoten 2,2-liter turbodiesel met common-railtechniek. Deze motor levert 114 pk. De 2,0-liter benzinemotor zet daar 140 pk tegenover. De 2,5-liter benzinemotor doet daar nog een schepje bovenop en levert een vermogen van 165 pk.

De Nissan X-Trail Van met 2,0-liter benzinemotor is leverbaar vanaf 20.385 euro (excl. BTW). De 2,5-liter benzinemotor heeft een prijskaartje van minimaal 23.351 euro (excl. BTW) en de dieseluitvoering is te koop vanaf 22.608 euro (excl. BTW).

IkWilVanMijnAutoAf
Nissan levert eerste brandstofceltaxi afNissan levert eerste brandstofceltaxi af
2 maart 2007
Nissan X-Trail tijdelijk als ColumbiaNissan X-Trail tijdelijk als Columbia
8 februari 2006
Nissan test X-Trail met brandstofcelNissan test X-Trail met brandstofcel
19 januari 2006
Voordeel op de Nissan X-TrailVoordeel op de Nissan X-Trail
16 augustus 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum