6 september 2001
 

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

Nieuwe X-Trail nu in de showroom

Autozine
6 september 2001 | Nissans jongste 4WD-telg, de X-TRAIL, staat nu in de showroom van de Nissan-dealer. De X-TRAIL vormt een prima aanvulling op het uitgebreide 4x4-gamma van Nissan. Het nieuwe model heeft een dynamisch en stoer uiterlijk. Tegelijkertijd zorgen nieuwe, geavanceerde technieken voor een verfijnd rijgedrag.
AutoCoach

Met de afmetingen van een compacte vijfdeurs en de inschakelbare vierwielaandrijving is de X-TRAIL een origineel en stoer alternatief voor een grotere personenauto of stationwagon. Meer dan ooit heeft Nissan de nadruk gelegd op de capaciteiten op de gewone weg. De X-TRAIL is voorzien van het ALL MODE 4x4 systeem. Het is een volledig elektronisch geregelde vierwielaandrijving die in de meest uiteenlopende situaties voor maximale grip en trekkracht zorgt. De auto is volgens Nissan bij uitstek geschikt voor avontuurlijk ingestelde mensen, die actief zijn en toch ook de grootst mogelijke mate van luxe en comfort verwachten.

Nissan X-Trail (2001 - 2007)

De X-TRAIL kent vier verschillende uitvoeringen: Comfort, Sport, Luxury en Elegance. Voor zo'n fl. 63.000,- kan de X-TRAIL rijder rekenen op ABS met EBD, airbags, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, een geïntegreerde roofrail en een grille in carrosseriekleur.

Voor de X-TRAIL zijn twee motoren leverbaar: een 2.0-liter benzinemotor en een direct ingespoten 2.2-liter diesel. Voor de eerste beginnen de prijzen bij fl. 63.004,- gulden voor de handgeschakelde versie. Daarnaast kan de automobilist kiezen voor een viertraps automaat. De prijzen hiervoor bedragen respectievelijk fl. 75.410,- voor de Luxury-uitvoering en fl. 82.198,- voor de Elegance. De vanafprijs voor de uitvoeringen met dieselmotor komt op fl. 71.719,-.

KwikFit
Nissan levert eerste brandstofceltaxi afNissan levert eerste brandstofceltaxi af
2 maart 2007
Nissan X-Trail tijdelijk als ColumbiaNissan X-Trail tijdelijk als Columbia
8 februari 2006
Nissan test X-Trail met brandstofcelNissan test X-Trail met brandstofcel
19 januari 2006
Voordeel op de Nissan X-TrailVoordeel op de Nissan X-Trail
16 augustus 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum