1 mei 2014
Nissan Note

Nissan Note

Nissan Note in prijs verlaagd

Autozine
1 mei 2014 | De Nissan Note is in prijs verlaagd. Het compacte model met ruim interieur is nu leverbaar vanaf 13.790 euro. Daarmee is de basisversie tweehonderd euro in prijs gedaald. De 1.2 DIG-S-benzineversie is zelfs duizend euro voordeliger en is nu verkrijgbaar voor prijzen vanaf 16.490 euro.

Op zoek naar een Nissan Note?
bynco heeft er 10 vanaf € 8.944,-

Nissan Note

De lagere prijzen van de Nissan Note veranderen niets aan het veelzijdige karakter van deze B-segmentauto. Ondanks de compacte buitenmaten biedt de Note een ruim interieur met vele gebruiksmogelijkheden. De bagageruimte heeft een inhoud van 325 tot maximaal 1.495 liter (VDA).

Nissan Note

Een ander belangrijk kenmerk van de Nissan Note zijn de optionele veiligheidssystemen onder de noemer Nissan Safety Shield. Dit is een netwerk van drie veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder extra zicht en bescherming bieden. Dat geldt ook voor de Around View Monitor (AVM), die een 360-gradenbeeld van bovenaf toont. Deze 'helicopter view' geeft een goed beeld van de omgeving rond de auto en fungeert als ideale parkeerhulpcamera. De beelden van de AVM worden getoond op het 5,8 inch beeldscherm van het Nissan Connect-multimedia-/-navigatiesysteem.

Nissan biedt de Note aan in de uitvoeringen Visia, Acenta, Connect Edition en Tekna. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer een start-stopsysteem, zes airbags en cruisecontrol met instelbare maximumsnelheid.

De prijzen beginnen bij 13.790 euro voor de Note 1.2 Visia. De Nissan Note 1.2 DIG-S is nu leverbaar voor prijzen vanaf 16.490 euro. Deze versie met de 72 kW sterke driecilinder benzinemotor met compressor koppelt de prestaties van een viercilindermotor aan een CO2-uitstoot van 99 g/km (119 g/km in combinatie met CVT).

De 1,5-liter dCi viercilinder turbodieselmotor is de zuinigste krachtbron van het gamma. Deze levert een vermogen van 66 kW, produceert een CO2-uitstoot van 92 g/km en laat een gemiddeld verbruik noteren van 3,6 l/100 km (volgens NEDC). De prijzen van deze uitvoering beginnen bij 17.890 euro.

AutoCoach
Nissan lanceert gelimiteerde NOTE N-TECNissan lanceert gelimiteerde NOTE N-TEC
6 mei 2015
Nissan rolt Note van een berghellingNissan rolt Note van een berghelling
27 oktober 2014
Nieuwe Nissan Note nu bij de dealerNieuwe Nissan Note nu bij de dealer
1 oktober 2013
Nieuwe Nissan Note nu te bestellenNieuwe Nissan Note nu te bestellen
12 juni 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum