18 juli 2018
Feedback
Nissan Note

Forum Nissan Note

Reacties van eigenaren

  

, datum: 17 juni 2018

Ervaring met auto: Heeft geen enkele Note 1.2 een turbo alleen dan de diesel?

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
DealerDriessen

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 9 september 2016

Ervaring met auto: Rauwe motor geluid bij optrekken. Rijdt prima op vlakke weg. Heuvels wordt al een probleem, omdat de motor te weinig vermogen heeft. Rijd super zuinig. Rijke uitrusting en veel ruimte. Stoelen zitten top. Rijdt heerlijk ligt en schakelt prima. Startknop is super.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Conect Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km
DealerIndussan

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 30 augustus 2016

Ervaring met auto: Deze Nissan is stil, ligt als een blok op de weg en is zuinig (5,8 l/100km). Laag in de toeren gebeurt er niet echt veel, maar boven de 4000 toeren is hij onverwacht rap. Veel extra's krijg je in de N-TEC bijgeleverd. Inderdaad verdient het navigatie systeem vaker een upgrade. Hierin schiet Nissan te kort.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Tekna N-TEC
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand22.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 6 februari 2016

Ervaring met auto: Prima auto, had ik niet verwacht van een 3 cilinder. Redelijk goed verbruik, gemiddelde 1 op 19. Korte stukjes met veel schakelen kost gewoon veel. Bij normaal rijgedrag kan deze auto lekker zuinig zijn, ook met een aanhanger erachter en 4 man erin.

Zeer ruim van binnen en veel beenruimte voor de achter-passagiers (kleinzoons van 1.90 cm) 2 dingen die je niet moet gebruiken zijn de ecoknop en/of de snelheidsbegrenzer, totaal nutteloos en nog gevaarlijk ook. Geen turbo op deze uitvoering waardoor je met inhalen wel even rekening moet houden.

Het enige zeer slechte is de navigatie, oud en niet te updaten tussendoor. Ik heb de auto nu een jaar en er is nog steeds geen nieuwe kaart te krijgen. Op de huidige ontbreken b.v. de nieuwe wegen rond Rotterdam ondanks dat hier stukken in zitten die al meer dan 2 jaar geleden vernieuwd zijn. Een waardeloze navigatiefabrikant die te lui is om snel iets aan te passen (neem eens een voorbeeld aan TomTom). Voor de rest zeer tevreden over deze auto.

Nieuw
Uitvoering1.2 Connect Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand13.000 km
DealerBerkel

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Hummerh1freak, datum: 1 maart 2016

Antwoord: Beste G. Keereweer,

Ik las dat u met uw Note met een aanhanger reed, mij werd door de dealer verteld dat dit niet mag. Ook als ik op mijn kentekencard kijk zie ik dat er bij technisch max. massa aanhangwagen zowel geremd als ongeremd een - staat.

Hierbij moet ik wel zeggen dat ik de versie heb met supercharger (98 pk versie). Nou was mijn vraag of er bij u wel iets over het aanhanggewicht op uw kentekencard staat?

 
Reactie van: Val. Koopmans, datum: 22 maart 2016

Antwoord: Ik heb een proefrit gemaakt met de benzine 98 pk versie. Al bij het starten en rustig van de parkeerplaats afrijden bij de dealer dacht ik dat ik een diesel had meegekregen of zo. Maar dat heeft alles te maken met de 3 cilinder motor schijnt... Bij wat sneller willen accelereren vond ik het geluid daarbij eigenlijk niet acceptabel en erg luid. Ik heb nu nog een Alfa 156 van 15 (!) jaar oud en die maakt denk ik nog niet 20% van het motorgeluid van de Note. Ook bij rustig stationair was het niet stil in de auto. Jammer, want verder is alles prima in en aan deze auto. Ergens twijfel ik nog steeds... maar ga nu de Pulsar proberen. Het gaat mij om goed in kunnen stappen en de Pulsar is 2 cm lager, dus dat lijkt mij te moeten kunnen. :)

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 12 december 2015

Ervaring met auto: Enkel het verbruik valt me zeer erg tegen.Raakt niet onder 6,5 liter/100 km,wat ik ook probeer. Bij vorige wagen(Yaris 1.4 diesel)was dat 4,4 liter, net zoals in boekje was vermeld. Wat me opvalt is dat wanneer ik bv. aan een licht stop, het stationaire toerental telkens even de hoogte in gaat.

Reageer Nieuw
UitvoeringTekna 1.2 Dig S
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor3
  
  

, datum: 27 januari 2015

Ervaring met auto: Zeer matig.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand46.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor3
  
 
Reactie van: Willy, datum: 14 maart 2015

Antwoord: Heeft meer dan je denkt. Autorijden is soms geen lolletje in welke kar je ook mag plaatsnemen.

 
Reactie van: Peter, datum: 23 november 2015

Antwoord: Blijven rijden in deze auto. Geef hem rustig van katoen en niet te voorzichtig.

Wagen heeft toch wel prettige eigenschappen die je in het begin niet door hebt. Later kom je erachter dat de auto heel gewillig is.

Groeten

Reageer
  

, datum: 25 december 2014

Ervaring met auto: Verbruik 1op 13.4 gemiddeld. Ik rijd meest snelwegkilometers en kom bijna niet boven de 110 kilometer per uur uit, ik rijd ook alleen maar in de eco stand. Hiervoor Toyota Prius gereden verbruik 1 op 19. De verkoper had mij verteld dat de Note 1 op 18 dat haalt hij dus bijlange na niet.

Automatische ruitenwissers werken ook niet altijd correct en het safety shield werkt bij regen ook niet altijd goed. Dus al met al totaal niet tevreden met deze auto ben ook van plan hem weer in te ruilen voor een Toyota voor mij nooit meer een Nissan.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Tekna Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 »