28 mei 2014
Morgan Plus 8
Nieuws

Morgan Plus8

Morgan maakt prijs Plus8 Speedster bekend

28 mei 2014 - Onlangs kondigde de Morgan aan een gelimiteerd model op de markt te brengen ter ere van het feit dat men 100 jaar gevestigd is aan de Pickerlseigh Road in Malvern Link, Engeland. De Morgan Plus8 Speedster grijpt met zijn pure rij-eigenschappen terug naar de vervlogen tijden van gestripte, straat legale raceauto's. De combinatie van een laag eigen gewicht en een 367 pk sterke V8 motor zorgen voor een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 4,2 seconden en een begrensde topsnelheid van 240 km/h.
AutoCoach

Inmiddels is bekend dat de Plus8 Speedster in Nederland leverbaar zal worden vanaf € 141.999,- inclusief BTW en BPM. De 6-traps automaat is standaard en eventueel uit te breiden met schakelflippers aan de stuurkolom. De handgeschakelde versie heeft 6 versnellingen en start bij € 149.999,- doordat de CO2 uitstoot (en dus het BPM bedrag) op deze versie hoger uitvalt.

Morgan Plus 8

Zoals iedere Morgan is ook de Speedster handgemaakt en volledig naar eigen smaak samen te stellen, waardoor ieder exemplaar uniek is. Bovendien zullen een aantal speciale opties alleen te bestellen zijn op deze gelimiteerde modellen.

XLLease
XLLease